Ízvadászat » Magyar ízek

A stílusos reggelit idén Polányban adják

A stílusos reggelit idén Polányban adják

2019.04.16.  | MKO

Nyolc Stílusos Vidéki Szálloda mutatja meg immár másodszor, mit gondolnak, milyen az ízes, minőségi, helyi alapanyagokra épülő reggeli. Május 12-én, vasárnap a Babérliget Kúria csodás rendezvényházában, Polányban, nyolc standon reggeli finomságokat kóstolhatnak a vendégek.

Csukd be a szemed, és képzeld el: májusi melengető napsütéses reggel, terasz, szépen terített asztal, madárcsicsergés, tavaszi szellő.  Friss péksütemény illat, a kedvenc tojásételed, házi kencék, melyek titkos receptek alapján készültek, friss gyümölcs, sonka, kolbász a környékről, a nagyi sütijei, amiket nem lehet abbahagyni. Nem sietsz, ez a reggel csak a tiéd. Már jön is a kávé, hátradőlsz és érzed, kevés jobb dolog van ennél, így indítani a napot.

Mi a Stílusos Vidéki szállodások ezekben a reggelekben hiszünk, így kényeztetünk nap, mint nap szeretettel, odafigyeléssel. Szeretnénk, hogy megtapasztald te is, ha már voltál valamelyikünk házában azért, ha még nem voltál azért. Egy egész napot dedikálunk a REGGELI érzésnek, lelassulunk, összegyűlünk egyik tagtársunk csodaszép kertjében és egész nap villásreggelizünk. 

8 Stílusos Vidéki Szálloda mutatja meg immár másodszor, MÁJUS 12-én vasárnap, mit gondolnak, milyen az ízes, minőségi, helyi alapanyagokra épülő reggeli. 8 standon reggeli finomságokat kóstolhatnak a vendégek.

Helyi borászatok nedűit poharazhatják a fesztiválozók, itt lesz a Pócz és Bujdosó Pincészet is. Az elmaradhatatlan habzó sem fog hiányozni, erről a Kristinus Borbirtok gondoskodik. E mellett kézműves kávé is lesz, hiszen a tökéletes reggelihez az is hozzátartozik, a Miko Coffee prezentálásában. 

A rendezvény a Babérliget Kúria csodás rendezvényházában lesz, így rossz idő esetén is kényelmesen reggelizhetnek a vendégek. Napsütésben pedig az egész kertben kényelmes hempergőkön, plédeken lehet piknikezni. Chill-out hangulattal, lágy zenével várják a vendégeket, a kisgyermekesekre is gondolva.

A helyszín is különleges, hiszen Somogyban, Polányban található, mely nincs 40 km-re a Balatontól, így érdemes hazafele a Balcsiról beugrani egy Stílusos reggelire, mert  10.00-17.00-ig tart a rendezvény.

A belépés ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött: itt.

Az egyes ételkóstolók ára 500 Ft és 2000 Ft között mozog.

A rendezvény FB eseménye: itt

Kik is a szervező Stílusos Vidéki Szállodák?

  • Babérliget Kúria - Polány - a VillásReggeli Fesztivál helyszíne
  • Hotel Botanica - Dánszentmiklós
  • Káli Art Inn - Köveskál
  • Kosbor Panzió - Magyarszombatfa
  • Nomád Hotel & Glamping - Noszvaj
  • Páskom Cottages - Lajoskomárom
  • Platános Kúria - Balástya
  • Rosinante Fogadó - Szigetmonostor

Hol lesz a VillásReggeli Fesztivál?

2019. május 12-én Polányban  a Babérliget Kúriában.

Mettől meddig tart a VillásReggeli?

Miért is ne lehetne az időt erre a napra megállítani? A második Stílusos Vidéki Villásreggeli 10:00-kor kezdődik és formabontó módon 17:00-ig tart-így lelassulhattok, egész nap élvezhetitek vendégszeretetünket.

Kell-e fizetni a belépésért illetve az ételekért és italokért?

A belépés a rendezvényre ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

regisztráció április 12. és május 10. között lehetséges. A hely befogadóképessége limitált, ezért a szervezők fenntartják a jogot, hogy a regisztrációt határidő előtt lezárják. A reggeli finomságok kóstolóadagok formájában vásárolhatók meg a standokon. Az egyes ételkóstolók ára 500.- és 2000.- forint között mozog.

További információ:

Bagó Zsófia, STÍLUSOS VIDÉKI SZÁLLODÁKÉRT Turisztikai Egyesület
e-mail: stilusosszallodak@gmail.com

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.