A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2019. április 16.

Nyolc Stílusos Vidéki Szálloda mutatja meg immár másodszor, mit gondolnak, milyen az ízes, minőségi, helyi alapanyagokra épülő reggeli. Május 12-én, vasárnap a Babérliget Kúria csodás rendezvényházában, Polányban, nyolc standon reggeli finomságokat kóstolhatnak a vendégek.

Csukd be a szemed, és képzeld el: májusi melengető napsütéses reggel, terasz, szépen terített asztal, madárcsicsergés, tavaszi szellő.  Friss péksütemény illat, a kedvenc tojásételed, házi kencék, melyek titkos receptek alapján készültek, friss gyümölcs, sonka, kolbász a környékről, a nagyi sütijei, amiket nem lehet abbahagyni. Nem sietsz, ez a reggel csak a tiéd. Már jön is a kávé, hátradőlsz és érzed, kevés jobb dolog van ennél, így indítani a napot.

Mi a Stílusos Vidéki szállodások ezekben a reggelekben hiszünk, így kényeztetünk nap, mint nap szeretettel, odafigyeléssel. Szeretnénk, hogy megtapasztald te is, ha már voltál valamelyikünk házában azért, ha még nem voltál azért. Egy egész napot dedikálunk a REGGELI érzésnek, lelassulunk, összegyűlünk egyik tagtársunk csodaszép kertjében és egész nap villásreggelizünk. 

8 Stílusos Vidéki Szálloda mutatja meg immár másodszor, MÁJUS 12-én vasárnap, mit gondolnak, milyen az ízes, minőségi, helyi alapanyagokra épülő reggeli. 8 standon reggeli finomságokat kóstolhatnak a vendégek.

Helyi borászatok nedűit poharazhatják a fesztiválozók, itt lesz a Pócz és Bujdosó Pincészet is. Az elmaradhatatlan habzó sem fog hiányozni, erről a Kristinus Borbirtok gondoskodik. E mellett kézműves kávé is lesz, hiszen a tökéletes reggelihez az is hozzátartozik, a Miko Coffee prezentálásában. 

A rendezvény a Babérliget Kúria csodás rendezvényházában lesz, így rossz idő esetén is kényelmesen reggelizhetnek a vendégek. Napsütésben pedig az egész kertben kényelmes hempergőkön, plédeken lehet piknikezni. Chill-out hangulattal, lágy zenével várják a vendégeket, a kisgyermekesekre is gondolva.

A helyszín is különleges, hiszen Somogyban, Polányban található, mely nincs 40 km-re a Balatontól, így érdemes hazafele a Balcsiról beugrani egy Stílusos reggelire, mert  10.00-17.00-ig tart a rendezvény.

A belépés ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött: itt.

Az egyes ételkóstolók ára 500 Ft és 2000 Ft között mozog.

A rendezvény FB eseménye: itt

Kik is a szervező Stílusos Vidéki Szállodák?

  • Babérliget Kúria - Polány - a VillásReggeli Fesztivál helyszíne
  • Hotel Botanica - Dánszentmiklós
  • Káli Art Inn - Köveskál
  • Kosbor Panzió - Magyarszombatfa
  • Nomád Hotel & Glamping - Noszvaj
  • Páskom Cottages - Lajoskomárom
  • Platános Kúria - Balástya
  • Rosinante Fogadó - Szigetmonostor

Hol lesz a VillásReggeli Fesztivál?

2019. május 12-én Polányban  a Babérliget Kúriában.

Mettől meddig tart a VillásReggeli?

Miért is ne lehetne az időt erre a napra megállítani? A második Stílusos Vidéki Villásreggeli 10:00-kor kezdődik és formabontó módon 17:00-ig tart-így lelassulhattok, egész nap élvezhetitek vendégszeretetünket.

Kell-e fizetni a belépésért illetve az ételekért és italokért?

A belépés a rendezvényre ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

regisztráció április 12. és május 10. között lehetséges. A hely befogadóképessége limitált, ezért a szervezők fenntartják a jogot, hogy a regisztrációt határidő előtt lezárják. A reggeli finomságok kóstolóadagok formájában vásárolhatók meg a standokon. Az egyes ételkóstolók ára 500.- és 2000.- forint között mozog.

További információ:

Bagó Zsófia, STÍLUSOS VIDÉKI SZÁLLODÁKÉRT Turisztikai Egyesület
e-mail: stilusosszallodak@gmail.com