A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Hírek

Magyar Konyha

2016. augusztus 10.

A Vendég & Hotel szaklap keresi azt a vállalkozó kedvű magyar szakácsot, aki kedveli a különleges söröket, és szívesen elutazna a belgiumi Grimbergenbe, ahonnan tudósítana is.

A pályázaton kiválasztott magyar szakács szeptember elején többekkel közösen különleges úton vehet részt Belgiumban.

Az utazás fő célja a grimbergeni sörüzem meglátogatása, aminek nyomán az élményeket meg kell osztani a többi szakmabélivel, a konyhákon és vendégtérben dolgozókkal, vagyis a Turizmus Trend / Vendég & Hotel olvasóival.

Ehhez nem kell mást tenni, mint jelentkezni az alábbi címen, a szerencsés kiválasztott előtt pedig egy igazán exkluzív sörrel bélelt, kellemes utazáson vesz részt, és egy rövid tudósítás keretében már a helyszínről, valamint a hazaérkezés után egy részletesebb cikk keretében kell beszámolnia az élményeiről. A tudósításhoz szükség esetén kap segítséget a delegált szakács.

Segítséget jelent, ha minél többet tud a jelölt a (prémium) sörökről, szeret kóstolni, és akár azt is el tudja képzelni, hogy olyan ételsort készítsen, amelyhez egy különleges sör ad ihletet számára. Az sem hátrány, ha szívesen venne részt egy vidám élményben, egy jó buliban, amit majd el is mesélne, írásban is.

A beérkezett pályázatok közül a Turizmus Trend / Vendég & Hotel szerkesztősége és a Grimbergent forgalmazó Carlsberg képviselői közösen döntik el, hogy végül ki vehet részt az utazáson. A legesélyesebb az a jelölt, aki vidám, felszabadult, akár szívesen készít sörhöz párosított ételeket, szeret mesélni az elkészítés módjáról, és örömmel megosztja másokkal az élményeit.


Figyelem, ma legkésőbb augusztus 10-e, azaz ma éjfélig lehet pályázni!

A pályázat további részleteiről ezen a linken olvashat.