A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Hírek

Parázson és tűzön születnek a csemegék

Magyar Konyha

2019. július 17.

Aki egyszer megérezte a szabad tűzön készülő ételek illatát, a füst, a zöldségek és a húsok felfelé szálló keverékét, az könnyen beleszeret. Legyen ősz, tavasz, tél vagy nyár, a kerti tűzhely, a grill, a parázs mindig felizzhat.

A törökök mesterei a műfajnak, a magyar konyha fejlődésére is nagy hatást tettek a közös történelmi évek. A műhelytitkok ellesését azonban nem kell abbahagyni – még mindig

van mit tanulni

az egyszerű, célratörő technológiákból, receptjeikből.

Az Instagram egyik legnagyobb sztárja az Orman Lezzetleri – gusztusos mikrovideóikban megmutatják, mi mindent készíthetünk tűzön, pár jó alapanyag meg öntöttvas serpenyők segítségével. Érdemes követni munkásságukat, nincs sok lacafaca, csak remek szabadtüzes praktikák.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Orman Lezzetleri (@orman_lezzetleri) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Orman Lezzetleri (@orman_lezzetleri) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Orman Lezzetleri (@orman_lezzetleri) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Orman Lezzetleri (@orman_lezzetleri) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Orman Lezzetleri (@orman_lezzetleri) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Orman Lezzetleri (@orman_lezzetleri) által megosztott bejegyzés,