Hírek

Kitzinger Szonja

2024. január 5.

Onyx Műhely , bezár

Hétvégén bezár a legendás étterem.


„2020 novemberében, a pandémia kellős közepén, 13 sikeres év után nekikezdtünk a két Michelin-csillagos Onyx Étterem teljes átalakításának. Az elmúlt három évet felölelő időszakot Metamorfózisnak neveztük el, ami megannyi újdonságot, kihívást, egy Michelin ajánlást és még egy Zöld csillagot is hozott az életünkbe. Rengeteg régi vendéggel találkoztunk és még több új arcot ismerhettünk meg tanulmányútjaink, eseményeink és vacsoráink alkalmával, de most búcsúzunk. Az ONYX elmúlt három évét az UTOLSÓ JÁRAT című eseményünkkel zárjuk le.” – jelentette be Facebook Posztjában az Onyx Műhely vezetése.


Az UTOLSÓ JÁRAT-ra minden jegy elkelt. Mint ismeretes, az Onyx Műhely metamorfózisának minden mozzanatát végigkísérte egy meghatározó tárgy, a kalapács. Az Utolsó vacsora befejező lépéseként felszolgált szerszám, vacsoráik, eseményeik szerves részévé és az átalakulás szimbólumává is vált. Búcsúbulijukon a 13 tételből álló flying buffet mellett, most utoljára sabrage-olják a pezsgőspalackokat kalapáccsal. 





A jövőről egyelőre keveset tudni, de azt igen, hogy folytatás várható. Ami biztos, hogy az Onyx tavasztól külön entitásként nyitja meg kapuit. 




Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra