Hírek

MKO

2021. december 1.

hello buda , winterland , hütte

A Hello Buda Winterlandban korcsolyapályával, családi- és gyerekprogramokkal és hütte hangulattal várják a látogatókat november 20. és február 15. között a Törökvész úton.

Az állandó kínálat és szolgáltatók mellett Raclette by Lili, Unkija a Balkán konyha mestere, a magyaros fogásairól híres Aedithke, a Sajtvilág különlegességei és az elmaradhatatlan kürtőskalács sem hiányozhat az óriás palacsinta és a mini fánkok mellett.

Buda nyáron nyílt közösségi és gasztronómiai központjában továbbra is bevásárolhatunk a hét minden napján és válogathatunk a prémium minőségű szolgáltatások és streetfoodok közül, mint a hazai ökofarm csirkés Crunchy, a The Fishmonger tengeri halas falatozója. Az ünnepi nyüzsgésre már készen áll a japán vonalat erősítő Wafu, az egész nap reggeli és brunch kínálatot nyújtó Benedict, az Újlipótvárosból ismert Három Tarka Macska pékség és a Hello Bar csapata is. A külön egységet alkotó Deli 4U delikát üzlet prémium sonka és sajtválogatással, erős hazai és nemzetközi borkínálattal és látványos ázsiai részleggel színesíti a Hello Buda kínálatát.

A Hello Bar megújult belső térrel, a Winterland ideje alatt szezonális különlegességekkel bővült:

téli koktélokkal, forró italokkal, lágyan pezsgő habzóborokkal, messzi földről érkező röviditalokkal várja a lelazulni vágyókat.

A Hello Hüttében az elmaradhatatlan forraltborból, ínyenc forrócsokoládéból és téli italkülönlegességekből sincs hiány.

A korcsolyapálya hétközben 12:00-22:00 között, hétvégén 10:00-22:00 várja a csúszni vágyókat. Iskolás, óvodás csoportok hétközben délelőtt előzetes egyeztetés után ingyen használhatják a korcsolyapályát.

A Winterland Télikert fedett, fűtött terasza december elején nyit. A kikapcsolódást rendszeres tematikus programok színesítik: az Unplugged csütörtökön, péntekenként a Puncs Péntek,  szombatonként tinidiszkó a jégen, majd Hello Hütte party, alkalmanként gyerekprogramok, animáció.

HELLO BUDA WINTERLAND NYITVATARTÁS:

A különböző egységek egymástól eltérő nyitvatartással működnek, amelyekről telefonon lehet érdeklődni.
Udvar nyitvatartása: 7:00-23:00
Bár: 10:00-23:00
Gasztró: hétköznap 12:00-21:00, hétvége 10:00-22:00

KORCSOLYAPÁLYA BELÉPŐJEGYEK:

  • 5 éves korig ingyenes
  • 5 év felett 1000 Ft/fő
  • korcsolya bérlés: 800 Ft/fő
  • csúszka: 500 Ft/fő
  • korcsolyázást segítő pingvin: 500 Ft/fő/fél óra

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra