Hírek

MKO

2021. június 25.

rosalia

Idén tizedik alkalommal élvezhetjük a nyarat rosékkal, pezsgőkkel, finom borokkal, ínyenc gasztronómiával Budapest egyik legkedvesebb boros eseményén. Több mint 60 borász borai mellett a trendi street food ételek legfrissebb kínálata, páratlan sütemények és édességek, valamint a Máltai Manufaktúra is bemutatkozik különleges termékeivel.

Lesz Liget Bora választás, ahol kiderül, melyik a Rosalia látogatók kedvenc roséja, mely egyben a Liget Budapest reprezentatív bora lesz az év hátralévő részében. A fesztivál színpadán egymást váltják a könnyű- és világzene, a jazz és a folklór előadói. Az új, vidám grafikákkal díszített poharak már bevetésre készen állnak, hogy belopják magukat a közönség szívébe.

Az ország számos borrégiójából érkező borászok legfrissebb rosé boraikkal készülnek, de természetesen a habzóborok és pezsgők szerelmesei is megtalálják majd idei kedvenceiket. Külön öröm, hogy

az idei, 22. VinAgora Nemzetközi Borverseny legjobb roséja és legjobb gyöngyözőbora is kóstolható lesz a rendezvényen,

előbbi a Szentpéteri Borpince, utóbbi a Gál Szőlőbirtok és Pincészet standjánál. A teljesség kedvéért pedig számtalan fehér- és vörösbor is kóstolható lesz. A Rosalia idén is menő kóstolópoharakkal várja a látogatókat: új grafikákkal és szlogenekkel, illetve pároknak szóló poharakkal – utóbbiak erősen limitált számban, kizárólag elővételben vásárolhatók meg.

Idén is sor kerül a Liget Bora választásra a Rosalián. Harminc kiváló rosé verseng a kitüntető címért – van köztük csendes és buborékos is. Aki szeretne részt venni a szavazáson, nem kell mást tennie, mint a versenyben induló rosék közül a Rosalián minél többet megkóstolni, majd a 3 legkedvesebb bort ízlés alapján rangsorolni. Aki szavazatát a helyszínen sétáló hostesseknek adja le, meglepetésben részesül!

A Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget nyitvatartása:

Július 2. péntek: 14-24 óra között
Július 3. szombat: 11-24 óra között
Július 4. vasárnap: 11-21 óra között

infó: www.rosalia.hu

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra