Magyar Konyha
2018. január 20.Egy lángos strandolás közben mindig jól esik. Ez akkor is így van, ha az ember éppen a vietnami tengerparton kirándul. Olvasónk lepett meg minket néhány képpel, hogy mi is megismerjük, milyen az ázsiai ország egyetlen magyar étterme.
Elvira elmondta, hogy ő bizony megörült egy csirkepaprikásnak a pho leves országában is. „A tulajdonos nagyon jó fej, igaz,
anyukám jobban készíti, de kis honvágy enyhítőnek megfelelt.”
A Zoltan’s Little Hungary képek alapján hozza a hazai kifőzdék vizualitását, az étlaptól a dekorációig minden megvan a Nha Trangi éttermecskében.
A két lángos, a két papirkás, a savanyúság és az üdítők nagyjából 3000 forintba kerültek: „Zoltán azt mesélte, hogy
a 700 ezres városkában 3,5 magyar él
– ő mégis meg tud élni a konyhából. Márciusban lesz egy éve, hogy megnyitott. Igyekszik mindent autentikusan készíteni, bár tejföl nincs az országban, így azt maga próbálja meg előállítani.” – árulta el olvasónk.