A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Archív

Magyar Konyha

2020. december 1.

Kedves Olvasónk! Köszöntjük a Magyar Konyha magazin előfizetői oldalán!

Bízunk benne, hogy sikerül kiválasztani azt az ajánlatot, amely az Ön számára a legkényelmesebb feltételeket tartalmazza, weboldalunkon folyamatosan tájékozódhat kiadónk legfrissebb akcióiról. Előfizetői áraink jelentős kedvezményeket kínálnak lapunk árából. Megrendelésénél az Önnek legkényelmesebb fizetési módot választhatja: postai csekket vagy banki átutalást.

Kiadói ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésére, amennyiben bármilyen további kérdése lenne. Várjuk észrevételeit, amelyekkel kapcsolatban kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.

Előfizetői ügyfélszolgálat:

Tel.: +36 (30) 895-6159
E-mail: elofizetes@magyarkonyhakiado.hu
Szerkesztőség és kiadó: 1027 Budapest, Horvát utca 14-24. CBC Irodaház, 5. emelet

A járványhelyzet miatt személyes ügyfélszolgálatunk határozatlan ideig zárva tart. Kérjük, telefonon vagy e-mailben keressenek minket.

Új előfizetés megrendeléséhez jelenleg nem tudunk csekket küldeni, kérjük, válasszák az utalásos fizetési módot. Bankszámla számunk: OTP Bank 11794008-20537159

Fizessen elő a nyomtatott Magyar Konyha Magazinra!

2021-re vonatkozó előfizetési díjaink:
Éves előfizetés: 7500 Ft
Féléves előfizetés: 4300 Ft

Ha most egy évre előfizet, 24% kedvezménnyel olvashatja lapunkat az újságárusnál vásárolt példányokhoz képest.
Áraink belföldi kézbesítési cím esetén érvényesek.

Külföldi kézbesítés esetén a részletekért, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Ajándékozzon Magyar Konyha magazin előfizetést és megrendelése mellé exkluzív ajándék kísérőkártyát küldünk Önnek, melyet, mint az előfizetés jelképét nyújthat át a megajándékozottnak.

Kérjük, megrendelésénél jelezze ajándékkártya-igényét (online megrendelés esetén jelölje be a felkínált opciót). Az ajándékkártyát az ajándékozott nevével kitöltve a befizető címére küldjük ki. A kártyát a megrendelést követő 2 munkanapon belül postázzuk önnek.

Online előfizetés

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Recept ajánló