A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Archív

Magyar Konyha

2020. május 15.

A lap, amitől a szellem is jóllakik

Magyar Konyha magazin

2010 decemberében, megújult tartalommal és külsővel újraindult a legrégebbi magyar kulináris folyóirat, a ma már több mint negyven esztendős Magyar Konyha. Nemzedékek nőttek fel receptjein, évtizedeken át nemcsak főzni, de teríteni és vendéget várni is tanította a háziasszonyokat.

Magazinunk küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását. A fejlődéshez ugyanis nem elég a képzett szakács, a minőségi alapanyagokat beszállító hazai termelő, a korszerű szabályozás, ahhoz igényes és tájékozott olvasó is kell. A Magyar Konyha szórakoztató és hasznos gasztronómiai havilap, receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum egyszerre, a kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás lapja.

Célcsoport: 25-49 év közötti, ESOMAR AB státuszú városi vagy tudatosan vidékre költözött nők és férfiak, akik szeretnek vagy szeretnének jól főzni, nyitottak az újdonságokra, szívesen kísérleteznek, számukra élmény a főzés.

A magazin országszerte elérhető az újságosstandokon, havonta 20.000 példányban* jelenik meg és már több mint 7000 előfizetővel rendelkezik. (*Kivéve a július-augusztusi és a decemberi lapszám, amely közel 30.000 példányban jelenik meg.)

Főszerkesztő: Vinkó József

Magyar Konyha online

Egy évvel a magazin megújulása után, 2011 őszétől új honlappal is jelentkezik a Magyar Konyha. A honlap reszponzív web dizájnnal készült, így platform függetlenül, mindig optimális böngészési élmény nyújt a gasztro témák kedvelői számára.

Kapcsolat

Soós-Dulka Ágnes
hirdetési vezető
Mobil: +36 30 627 8843
e-mail: dulka.agnes@magyarkonyhakiado.hu

Gara Ágnes
kereskedelmi igazgató
Mobil: +36 30 977 7867
e-mail: gara.agnes@magyarkonyhakiado.hu

Hirdetésfelvétel:
e-mail: hirdetes@magyarkonyhakiado.hu

Recept ajánló