5 padlizsános recept, amelyet ki kell próbálni ősszel! Öt kihagyhatatlan, padlizsános receptet ajánlunk a szezon közepén.
Provolone: nem sárgadinnye, sajt! A provolone sajt északon, de déli technológiával készül. Kóstolta már?
Hogyan lesz Hargita megye Európa Gasztronómiai Régiója? Az Európa Gasztronómiai Régiója cím olyan, mint a kulturális főváros program.
Mi fán terem a kontyalávaló? Diólikőrök, köményes pálinkák, cherry brandy és Éva vermouth. Mit ittak anyáink?
5 padlizsános recept, amelyet ki kell próbálni ősszel! Öt kihagyhatatlan, padlizsános receptet ajánlunk a szezon közepén.
Provolone: nem sárgadinnye, sajt! A provolone sajt északon, de déli technológiával készül. Kóstolta már?
Hogyan lesz Hargita megye Európa Gasztronómiai Régiója? Az Európa Gasztronómiai Régiója cím olyan, mint a kulturális főváros program.
Mi fán terem a kontyalávaló? Diólikőrök, köményes pálinkák, cherry brandy és Éva vermouth. Mit ittak anyáink?