Események

Magyar Ízek Őszi Vására

2020. szeptember 26. - 2020. szeptember 27. Budapest, Vajdahunyad-vár

Új helyszín és új ízek várják szeptember utolsó hétvégéjén a Vajdahunyad-vár látogatóit.

A vásári forgatagban közel 50 kistermelő saját termékei kerülnek ki a pultokra.


Ingyenesen látogatható lesz két teljes napon át a Vajdahunyad várában a Magyar Ízek Őszi Vására, melyet szabadtéren, a koronavírus miatt kiemelt figyelemmel, maximális biztonság mellett rendeznek meg.

Fókuszban a füstölt termékek,


így kiemelt figyelmet kapnak a húsok és a sajtok, de számos egyéb portéka, többek között sör- és borkínálat, mézek, édességek, pékáruk, gombakészítmények, lekvárok, szörpök, chiliszószok várják az érdeklődőket.

A rendezvényen mindenki megtalálhatja a neki tetsző hagyományos vagy éppen különleges ízeket,de a gyermekeknek kézműves foglalkozásokkal, játszóházzal is készül a szervező Magyar Ízek Alapítvány.

Az Agrármarketing Centrumjóvoltából pedig ingyenes sertés és mangalica kóstolók színesítik a programkínálatot.

A kiállítók között olyan neves hazai kistermelőkkel találkozhatnak a vendégek, mint a Pap Kolbászműhely, az “Ízek a vadászházból”, a Delibox, az Agria Kézműves Sajtműhely, az Egri Margaréta Sajt, a Sajtmágus, a Dörgicsei Levendula Major, a Herbatea Manufaktúra, a Kései Pincze Tokaj, a Polgár Pince Villán, a Csalló Pálinka Manufaktúra, a Chili Hungária, a Kürcsi® Őskalács és a Szamos Marcipán.

További részletek a honlapon: magyarizek.hu, és a Facebook-eseményben: www.facebook.comLegújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra