Események

Pezsgőkonferencia

2020. szeptember 3. - 2020. szeptember 3. Etyek, Rókusfalvy Birtok

Izgalmas előadások, parázs viták és exkluzív kóstolók az etyeki Rókusfalvy Birtokon.

2019-ben nagy sikerrel rendezte meg az első etyeki Pezsgőkonferenciát a dr. Prónay Bence és Rókusfalvy Pál alkotta társszervező páros, akik a Borkonferenciát már 8 éve jegyzik. Idén is valami hasonlóra készülnek. Az eredeti időponttól ugyan a válságos helyzet miatt el kellett térniük, így május helyett szeptember 3-át tűzték ki az esemény időpontjául.

A szervezők idén is izgalmas előadásokat, parázs vitákat és exkluzív kóstolókat ígérnek.

A már online elérhető tematikából kiderül, hogy valóban neves hazai és nemzetközi előadókra számíthatunk, a kerekasztal címe („Emelkedő buborék – Habzó trendek a világban”) és előadói pedig szintén sok érdekességgel kecsegtetnek.

A második alkalommal megrendezésre kerülő etyeki Pezsgőkonferencia újdonsága, hogy a konferenciát követően egy minifesztivál keretein belül

Etyekre varázsolják Champagne és a hazai pezsgővilág remekeit.

A kóstolók mellé az italokhoz komponált, mennyei ízeket kínálnak sztárséfjeiknek köszönhetően, hogy hangulatos zene mellett élvezhessük a naplementét az etyeki szőlős környezetben. Ez a program a konferencia résztvevői számára ingyenesen elérhető és külön is lehet rá jegyet vásárolni.

Az etyeki Rókusfalvy Birtokon megrendezendő esemény tematikája már elérhető és a jelentkezés is elindult a pezsgokonferencia.hu oldalon.


Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra