Hírek

MKO

2020. január 3.

Főzős videókat nézni az egyik legjobb dolog a hideg télben: az ember már attól átmelegszik, hogy a monitoron ég a tűz. Ha pedig esetleg ahhoz is kedvet kapunk, hogy kipróbáljuk a látottakat, garantált a kellemes melegség.

Dianxi Xiaoge youtube-csatornája nem csupán aktuális kedvencünk, már régóta figyeljük munkáját – a vidéki Kína ízei nem csupán izgalmasak, hanem a tradicionális metódusuk miatt felérnek egy időutazással is.

Néha a magyar szájhoz alapból illő dolgok születnek, néha nekünk kicsit extrémebb ételek készülnek –

a verandán szárított máj miatt idehaza feltehetőleg bárhová kiszállna a Nébih munkacsoportja,

pedig a kész étel nagyon gusztusosnak tűnik.

A csinos fiatal kínai lány és családja feltehetőleg csak egy mese a nézőknek, nyakunk rá, hogy mindez állami propaganda, de annak tökéletes – mi, magyarok is boldogok lehetnénk, ha ilyen színvonalú videók készülnének a gasztronómiánkról és a csatornánkat majd négymillió ember követné.

Aki esetleg arra is kíváncsi, hogy Amu nagypapa hogyan készít sárból kemencét az udvar végében, az ő barkács videóit is kezdje el nézni, minden percük aranyat ér!