Hírek

Magyar Konyha

2023. március 16.

Megérkeztek az Eva Solo tavaszi újdonságai. Lássuk, mit javasol a skandináv cég az előttünk álló kültéri szezonra.


2023 új színei


Minden tavasszal és ősszel új színekkel rukkol elő a skandináv kiegészítőgyártó, az új színeket valamennyi alkalommal az aktuális trendelőrejelzések alapján választják ki. 2023 tavaszán az Eva Solo hőtartó karafjai, kulacsai és bögréi a Golden Sand homoksárga és a Blue Sky árnyalatokkal újulnak meg. A természet ihlette színválasztás felhívja a figyelmet a klímaváltozásra és a fenntarthatóságra is, míg a Blue Sky biztonságot és stabilitást sugárzó árnyalata dinamikus és energetizáló hatású.




Minimalista Nordic Kitchen konyhai sorozat


Felfrissült cég minimalista kollekciója! is. A konyhai kiegészítőket felsorakoztató Nordic Kitchen termékcsalád új elemekkel bővült: egy partikra és rendezvényekre alkalmas 1.8 literes termosszal, egy konyhai kosárral, szervírozó bambuszcsipeszekkel és számos további fekete kőedénnyel – eszpresszós csészével, tálakkal és tálalókkal.




A terasz szemmágnese


A cortenacélból készült FireSpot grillsütő több módon felhasználható, az állítható magasságú rozsdamentes acél grillrácsot fogantyúkkal látták el a könnyű kezelhetőség érdekében. Mivel a grillrács kivehető, így a termék nemcsak grillként, hanem rács nélkül tűzrakóként is használható. A rusztikus kialakítás a FireSpot grillsütőt a kültéri helyiségek látványelemévé teszi még akkor is, ha nincs használatban. A FireSpot grill egész évben a szabadban hagyható, az időjárás hatására idővel jellegzetes patinát kap. A grill könnyen tisztítható, a grillrács és az alaprács mosogatógépben mosható.




FireCone tűzrakó


A FireCone tűzrakóhely szoborszerű kialakításával kiemeli a lángok szépségét, és találkozási pontot biztosít a család és a barátok számára a kertben, a hátsó udvarban vagy akár a teraszon. A tűzrakóhely azon túl, hogy a tavaszi-nyári estéket még hangulatosabbá teszi, meleget is ad a hűvösebb estéken. A FireCone kúpos formaterve segíti, hogy a tűzifák rétegesen a tűzrakó aljába csússzanak, így a fa hatékonyabban ég és kevesebb füst keletkezik. 


Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra