Hírek

MKO

2021. december 3.

Az Andrássy úton eddig csak két szfinxről tudtunk, ám 2021. december 1-jén lehullott a lepel egy harmadikról is. Az Első Magyar Gin Manufaktúra pár lépésre az Operaháztól, a Hotel Moments Budapest földszintjén nyitotta meg első flagship bárját, ahol az Opera London Dry típusú gin köré épül a bárélet és a gasztronómia is.

A századforduló nyüzsgő kulturális életű sugárútjának dekadens eleganciáját a modern koktéltrendekkel és borszelekcióval keverik, amihez hangsúlyos gasztronómia társul Kiss Mariann jóvoltából. A világlátott séf stílusával és ételeivel már Jeremy Ironst és Brad Pittet is elkápráztatta, most végre a magyar közönség is találkozhat vagány bar food kínálatával.

A burger fermentált padron paprikája is kap némi gines felhangot, ahogy a lazac ceviche is érintkezik a gin fűszereivel, és a kacsamáj torchon algasalátával, hordóval érlelt ginnel ad bohém egyéniséget az elegánsabb, krémes májnak. A frissen bemutatott, Balassa István közreműködésével 500 palackkal készült Opera Gint és a 2020-as születésű vodkát aszúhordóban érlelték.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra