Hírek

MKO

2022. január 17.

Február 18-án megnyitják a sörcsapokat az InterContinentalban és csak másnap este zárják el, addig pedig korlátlanul kóstolhatunk a VI. Indoor Sörfesztiválon.

A hazaiak mellett cseh, német, angol, ír és belga különlegességek sorakoznak Magyarország egyetlen téli fesztiválján, ahol a belépő ellenében korlátlanul – de azért mértékkel – kóstolhatunk, mondják az Indoor Sörfesztivál szervezői, akik immár hatodik alkalommal bizonyítják, hogy nem csak nyáron csúszik a sör.

Kultúrtörténeti és gasztronómiai élmények is csalogatják a látogatókat, de whiskykkel és pálinkákkal is ismerkedhetünk. Előadásokat tartanak a sörkultúra világáról, kiegészítve versenyekkel és az elbeszélésekhez kapcsolódó kóstolással. Mindkét nap, a sörvacsorák keretében,

különleges ételeket kínálnak, s azokat, akik mélyebben beleásnák magukat a komló, a maláta és az élesztő útvesztőibe, mesterkurzus is várja a fesztiválon.


A jegyek, elővételben 7900 Ft-ba, a helyszínen 9990 forintba kerülnek. A sörvacsora 17990 forint, amely magában foglalja a fesztiválbelépőt is. A fesztiválra belépők kóstolópoharat kapnak, amit távozáskor egy logózott korsóra cserélhetnek.

Jegyek itt.
Facebook esemény.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra