Hírek

MKO

2020. augusztus 12.

Tengerparti hangulat, fergeteges humor és fine dining vacsora – ezt kínálja Budapest tengerpartja a Lupa augusztus 12-én 19 órától, a Lupa Beach Arénában.

Tavaly hatalmas sikerrel szerepeltek a Dumaszínház stand-up komédiása a Lupa Beachen. Idén – immár hagyományosan – újra Budapest tengerpartjának vendégei lesznek Magyarország legnagyobb „dumásai”. Az All Stars csapatban ezúttal

Kőhalmi Zoltán, Kovács András Péter és Felméri Péter szórakoztatja a nagyérdeműt,

a produkciónak a pálmafás, fehérhomokos beach adja a díszletét. Az este – a humorfalatkák mellé – egy komplett Costes menűsort is kínál, ugyanis az előadás mellett a Costes Beach Club gasztroestjére is lehet jegyet váltani. A vendégek megkóstolhatják az étterem külön erre az alkalomra készült ételsorát, amely egy Andalúz gazpachóval indít, majd érkezik a lassan főtt marha oldalas nyári paradicsom- és grillezett szívsalátával, desszertként pedig egy csokoládé delice teszi fel a koronát a vacsorára. Mindehhez külön italcsomag is rendelhető.
Az előadásra jegyek kaphatók a helyszínen, a Lupa-tó hivatalos alkalmazásában, illetve a dumaszinhaz.jegy.hu oldalon. A Costes-vacsora helyfoglalása pedig itt.


Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra