Magyar Konyha
2025. szeptember 10.svét , termelői díj , Szalai Ferenc , Ficsor Árpád , Laczkó Attila
Tizenötödik alkalommal rendezik meg a vidék legjobb éttermeinek, termelőinek éves seregszemléjét. A SVÉT szeptember 13-14-én lesz Tatán, az Esterházy-kastély parkjában, lapunk termelői díjainak átadására szombaton 15 órakor kerül sor.
A rendezvényen idén kiemelt termékként lesz jelen a magyar sajt és tejből készült élelmiszerek, a mangalica hús, a szarvasgomba és a magyar borok.
A számos workshop és előadás mellett a színpadon – immár hagyományosan – a Magyar Konyha termelői díjai is átadásra kerülnek.
A helyszínen érdemes lesz felkeresni a Magyar Konyha standját is, hiszen aki éves előfizetést vásárol a SVÉT-en, azt megajándékozzuk a 20 séf 100 recept - Nem csak ínyenceknek kiadvánnyal, szeptember 13-án pedig Vinkó József dedikál!
Látogatói regisztráció és részletes programok a SVÉT weboldalán, a Facebook esemény pedig itt található!