Gasztroarcok  » Ínyencek

Funky Pho a budapesti Mozsár utcában

Szabolcs András és Szabolcs-Gyuris Éva

A finom, meleg, tápláló tésztával és húsokkal, valamint vitamindús csírával és zöld fűszerekkel teli pho leves télen melegíti testünket, nyáron hűt és felfrissít. Szabolcs András és felesége, Saigon és Hanoi ízeit szerették volna Budapestre varázsolni, amikor megálmodták vietnami éttermüket, a Funky Pho-t.

A gasztroangyal

Borbás Marcsi

Nem szeretnék illúziókat rombolni, de a televíziós főzős műsorokban nincs véletlen. A producer előre eldönti, hányszor káromkodhat Gordon Ramsay, Jamie Oliver laza öltözékét stylistok tervezik. Naivitás azt gondolni, hogy ezek a műsorvezetők az életben is ilyenek...

Az operettkirály szakácsnője. Kálmán Imre lánya mesél

Kálmán Yvonne

Rossiniról makarónit és bélszínt, Pucciniról spárgát, Richard Straussról borjúmájat, Verdiről fogast neveztek el. Ínyenc volt Kálmán Imre is. Bécsben és később New Yorkban versengtek a hírességek egy-egy vacsorameghívásáért.Interjú Kálmán Yvonne-kával.

Vonó és fakanál

Pál István „Szalonna” és családja

Zenéjük olyan, mint az igazi falusi konyha. Családias és ízes, szerény és virtuóz, benne van az élet minden zamata. A kárpátaljai Pál família. Beszélgetés Pál István „Szalonna” prímással és szüleivel

A malacfültől a japán konyháig

Szabó Győző

Ázsiai ihletésű bisztrót nyitott a Hold utcai vásárcsarnok felső szintjén Szabó Győző színművész, akinek a vérében van a vendéglátás. Jó társaságba érkezett, a szomszéd séfeket is rabul ejtett a piaci étkezés varázsa.

Az úrilány néha főz is. Történelem a konyhában:

Ugron Zsolna

„Kívülről törékeny őzgida alkat, belül vaslady”. Az egyik magazin a végzet asszonyának mutatja, épp egy Rolls-Royce-ból száll ki csábosan. A szakácskönyvében, a televíziós műsorokban decens úrilány. Most rollerrel érkezett a Szimpla kertbe. Ugron Zsolnával beszélgettünk.

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább