Gasztroarcok  » Ínyencek

Műveljük kertjeinket!

Bálint György

Kevés olyan történelmi csapás volt a XX. században, amelyet ne élt volna át. Derűje, munkakedve 98 évesen is töretlen. Blogol, előadásokat tart, cikkeket ír. Interjú Bálint Gazdával, az ország főkertészével.

"Egy jó pörköltet sokkal nehezebb elkészíteni"

Miklósa Erika

Húszévesen lett az Operaház társulatának tagja, Éj királynőjeként az egész világot bejárta az elmúlt 25 évben. Az utóbbi időben inkább itthon énekel, hogy minél többet lehessen a családjával: férjével és kislányával.

"Teoretikus gasztronómus vagyok"

Béres József

Az, hogy a helyi alapanyagokból főző balatonszemesi Kistücsökben felütheti magát egy kis budapesti dió is, Béres Józsefnek köszönhető. Az egészségvédő termékeket gyártó cég elnöke hangsúlyozza: az egészség a közösségben teljesedhet ki.

A lélek is jóllakik

Bakonybéli bencések

A középkori monostorokban az ebédlőt a templom pontos másaként építették meg, hogy kifejezzék a liturgikus és a tényleges étkezés közti összefüggést. A Szent Mauríciusz Monostor szerzetesei biokertjük termékeivel kívánnak hozzájárulni az étkezés újraszakralizálásához.

"Rájöttek, mekkora buli a lekvárfőzés"

Saly Noémi

Aki a lakásába téved, azt megeteti. A látogató kap levest, főételt, desszertnek pedig egy üveg lekvárt. A tabáni bérház is olyan, mint egy falu, jönnek-mennek a süteményestányérok.

„Megveszek a magyar konyháért”

Till Attila

Tiszta szívvel című filmjét jelölte Magyarország az Oscar-díjra, tévés műsorokat készít és vezet, emellett szárazsütemények népszerűsítésében is szerepet vállal. Szeret főzni, mindene a magyar konyha. Till Attilával jóízűen lehet beszélgetni az evésről.

 1. « előző
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 7
 9. 8
 10. 9
 11. 10
 12. 11
 13. 12
 14. következő »

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.