Gasztroarcok  » Ínyencek

Nem vagyok gasztroarc!

Cserna-Szabó András

Cserna-Szabó András 1997 óta rendszeresen publikál novellákat, esszéket, gasztronómiai írásokat. A kortárs "gyomorirodalom" egyik legismertebb képviselője. Ha éppen nem járja az országot, akkor a magyar pacalról szóló kulináris kalandregényén dolgozik.

Csopak szerelmese

Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja színésznő kétéves volt, mikor szülei Csopakon vettek telket egy kis faházzal.Gyermekkorától hozzászokott ahhoz, hogy a Balatonon másfajta ízvilág fogadja, mint Budapesten, mások az ételek, és mások az emberek is, akik az ételt felszolgálják. Oroszlán Szonjával beszélgettünk.

Liliomfi és Liliomkert

Makk Károly

Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar filmrendező, forgatókönyvíró, színész, érdemes és kiváló művész. A Badacsony mindkét arcát bemutatta már filmen. Két filmes vallomás után nem csoda, hogy pihenésének helyéül a nyugat Balaton-régiót választotta. Keszthely és Badacsony környéke: a filmrendező szemével.

A Jobb Egyes asztaltársaság

Kéri Kitty és Trokán Anna

A Magyar Konyha stábja negyedik éve teszteli a tópart kulináris kínálatát. Idén ismert művészeket kérdeztünk meg arról, miért kedvelik a Balatont. Kéri Kitty és Trokán Anna színművészek Veszprém és környékének gasztronómiájáról meséltek.

A Gundel-sztori

Gundel János

Professor emeritus, tanszékvezető, tudós ember, aki legszívesebben sportoló lett volna. A család története egész életében izgatta, tizenöt mezőgazdasági könyv társszerzője, számos írása jelent meg külföldi lapokban.

"Nagyon kis ínyenc lettem"

Rúzsa Magdi

Az alapokat édesanyjától tanulta, de igazából akkor kezdett el komolyabban érdeklődni a sütés-főzés iránt, miután a Megasztár-győzelmet követően Budapestre költözött. Azóta viszont rendszeresen főz, szívesen kísérletezik. Rúzsa Magdival beszélgettünk.

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább