A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

A mosásban sem mindig a méret a lényeg

Magyar Konyha

2013. november 18.

Nem minden technológiai újításnál a méret a lényeg – derült ki az Ariel „Small is powerful” kutatásából. A felmérés a „kicsi és hatékony megoldások” iránti attitűdöt vizsgálta a 18-64 éves magyarországi lakosság körében. A megkérdezettek többsége egyetértett abban, hogy elsősorban a kisméretű találmányok segítik mindennapi életünket és egyúttal nyilvánvalóvá vált az is, hogy vannak olyan eszközök, melyek esetében a hatékonyság egyértelműen győzedelmeskedik a méret felett.

Kicsi, de hatékony

Jobb teljesítmény, elegáns, apró méretben. Röviden így foglalhatjuk össze a Kutató Centrum által végzett felmérés résztvevőinek válaszát arra a kérdésre, hogy mik a legnagyobb előnyei napjaink technológiai újításainak. Nem meglepő, hogy a válaszadók döntő többsége (77%) az okostelefonokat tartja a „legjobb” kicsi és egyben hatékony innovációnak. A megkérdezettek táborát erősítette Jaksity Kata műsorvezető is, aki az okostelefonokon kívül, többek között a GPS/műholdas navigációs eszközök, valamint az iPad-ek/tabletek kategóriája mellett tette le voksát, egyetértve ezzel a válaszadók többségével. „Ezek az eszközök könnyen használhatóak, és való igaz, hogy elődjeikhez képest, egyre jobban kiszolgálják rohanó életünk melletti igényeinket.” – véli Kata.A kisméretű technológiai újítások előnyeit Trokán Nóra színésznő a praktikusság jegyében foglalta össze: „Egyszerűbbek, ezáltal könnyebben használhatóak, segítenek abban, hogy összeszedettebb legyek, ami pedig a tipikus női táska szempontjából nagyon fontos, kevesebb helyet foglalnak.

Nincsenek lehetetlenek

A kutatás érdekessége, hogy mosás tekintetében a nagyobb teljesítményt nyújtó háztartási eszközök szerepe csupán második helyre szorult a nagyobb hatékonyságú mosószerekkel szemben. Mosás szempontjából valóban nem az eszköz mérete, vagy teljesítménye a lényeg, hanem sokkal inkább egy olyan mosószer, mellyel jobb eredményt lehet elérni.

"Számomra az időtakarékosság elsődleges. Sokszor nincs időm a ruhák előkezelésével vagy folttisztítókkal vacakolni. Egyetlen kicsi Ariel Power kapszula, és a probléma megoldódott! A Lenor öblítő illatú a kedvencem!” – mondta Jaksity Kata.Kipróbáltam az Ariel Power kapszulákat és nagyon jónak találtam őket. Nagyon gyors és praktikus. Ebben a felgyorsult világban pont ilyenre van szükségünk.” – mesélt tapasztalatairól Trokán Nóra.

A megkérdezettek között volt Tomán Szabina modell is, aki kijelentette: “A mosószereknél is ugyanolyan fontosnak tartom a technológiai újításokat, mint bármely más eszköz esetében, hiszen ezek a fejlesztések járulnak hozzá, hogy a mindennapokban jobban teljesítsünk.

A nagy többség, így az Ariel Power kollekció modelljei is egyetértettek abban, hogy a „kicsi és nagy teljesítményű” innovációk révén élménydúsabb lehet életünk, megkönnyíthetik mindennapjainkat.

Kicsi, mégis hatékony megoldás

Az Ariel Power kapszulák állják a próbát és maximálisan megfelelnek a kihívásoknak. Nyolcévnyi fejlesztés és körültekintő tesztelés után ezek a kapszulák a laborokból egyenesen otthoni mosógépeinkbe költöztették a kicsi, de hatékony innovációt, hogy azt a teljesítményt és kényelmet kínálják, amit napjainkban a csúcstechnológiáktól elvárunk. 

Az eredmény: nincsenek lehetetlenek

Az Ariel Power kapszulák esetében az egyedülálló, háromrekeszes design olyan kimagasló teljesítményt biztosít, mellyel nincsenek lehetetlenek. Az alkotórészek minden eddiginél erőteljesebb kombinációja  ölt testet a kapszulában, mely lehetővé teszi, hogy az összetevők különállóak és stabilak maradjanak a mosás megkezdéséig, és egy pillanattal se oldódjanak fel hamarabb. Amikor azonban a kapszulát víz éri, a bevonat gyorsan feloldódva aktivizálja az erőteljes, magas koncentrációjú mosószert. Az új összetétel segítségével egyetlen apró kapszula könnyedén megbirkózik egy teljes adag mosnivalóval, és az Ariel eddigi folyékony illetve gél kapszula mosószerein is túlmutató mosási teljesítményt nyújt.

A technológiák ezen áttörést hozó kombinációja olyan mélytisztítást tesz lehetővé, amely könnyedén kioldja és eltávolítja a foltokat, megőrzi ruháink fehérségét és ragyogását, és olyan gondossággal kezeli őket, hogy minden alkalommal biztosak lehetünk a kifogástalan eredményben. Az Ariel Power kapszulákkal azért is egyszerűbb a mosás, mert nem kell aggódni az adagolás miatt: egyszerűen helyezzünk be egy Ariel Power kapszulát közvetlenül a mosógép dobjába, tegyük rá a ruhákat, és hagyjuk, hogy a kompakt kapszulák ereje felszabaduljon.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra