A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2014. december 17.

Ha végképp se időd, se ötleted, mégis minden családtagodnak és barátodnak egyedi, személyre szóló ajándékot szeretnél, adunk néhány tippet, ami megmenti a karácsonyt – és persze téged. A megoldás egyszerű: rendelj mindent online a Butlers webshopjáról, és egy lépést sem kell tenned az ünnepi forgatagban!

Anyukának

Kézenfekvő lenne a szakácskönyv, konyhai eszköz, sütőforma, de ne tedd! Anyukád egész évben dolgozik, hogy a családnak mindent megadjon, hétvégén is süt, főz, robotol. Ajándékozd meg pihenéssel, kikapcsolódással, napi félórácskákkal, melyeket magára fordíthat. Ez a fürdőkádra rögzíthető tartó megteremti a lehetőséget számára, hogy néha otthon wellnessezzen, miközben olvasgat kicsit. Válassz mellé illatos szappanokat a Butlersből!

Apukának

Bornyitója mindenkinek van, de nem mindegy, milyen! Ha apukád igazi borrajongó, ajándékozd meg egy professzionális, Sommelier bornyitó szerkezettel, mellyel másodpercek alatt hozzájuthat kedvenc nedűjéhez. 2 borospohár tökéletes lesz mellé!
Fiútestvérnek

Mindegy, hány éves, egy fiú sosem unja meg a csocsót. Ez az asztali játék pedig nem foglalja el a fél nappalit, ami azért nagy előny, nem? Csomagolj mellé édességet, és kész is vagy! Szerencsére mindkettőt megtalálod a Butlersben.
Lánytestvérnek

A lányok állandóan fáznak, még otthon, a 25 fokra fűtött lakásban is. A baglyos, mikróban melegíthető Butlers párna nem csak kedves, de praktikus ajándék is, jó fejfájás, hasfájás enyhítésére. Ha nagyon jófej akarsz lenni, egy csokifondü-készlettel is kiegészítheted a csomagot.
Barátnőnek

A barátnőkkel az a baj, hogy sokan vannak, és mindet meg kell lepni valami aprósággal. Mivel senki nem vár tőled óriási dolgot, egy cuki jegyzetfüzet vagy egy teásdoboz tökéletes lesz nekik, utóbbit pedig még cukorkákkal, csokival is teletöltheted.

 

 

 

 

 

 

A barátodnak

A legnehezebb kérdés, különösen, ha nem régóta vagytok együtt. A mi javaslatunk: adj neki egy romantikus és egy vicces ajándékot. Elsőnek jó lesz egy picike képkeret, melybe közös képet tehettek. Reméljük, hogy a fiúnak van humora, és értékelni fogja a másik ajándékot, a békát is, mely víz hatására királyfivá változik.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra