Ízvadászat » Magyar ízek

Bort ittunk, és lenéztünk a városra

Bort ittunk, és lenéztünk a városra

2017.09.09.  | Zirig Árpád

Vasárnapig tart a 26. Budapest Borfesztivál. Felmentünk a Várba, kóstoltunk és ismét megcsodáltuk, milyen csodás fentről a főváros. Nézzék meg képriportunkat, hátha megjön a kedvük hozzá!

Arnaud Tessier borai Burgundia legszebb arcát mutatják - mindössze 7,5 hektáron termel. 22 éves volt, amikor apja hirtelen halála után átvette a birtokot.Arnaud Tessier borai Burgundia legszebb arcát mutatják - mindössze 7,5 hektáron termel. 22 éves volt, amikor apja hirtelen halála után átvette a birtokot.

 

A Mumm pezsgő standja remek fotópontról gondoskodott, igaz, lentről valaki belerondított a panorámábaA Mumm pezsgő standja remek fotópontról gondoskodott, igaz, lentről valaki belerondított a panorámába

 

Street food: mindenütt ott vannak, már a várat is elfoglaltákStreet food: mindenütt ott vannak, már a várat is elfoglalták

 

A kis színpadok zenészei a zseniális Budapest Ritmo fesztivált harangozták be - október 6-8. között igazi zenei élmények várnak ránk az Akváriumban!A kis színpadok zenészei a zseniális Budapest Ritmo fesztivált harangozták be - október 6-8. között igazi zenei élmények várnak ránk az Akváriumban!

 

Az egyik legrégebbi magyar pezsgőház a Francois - Törley József reimsi pezsgőmestere alapította Budafokon.Az egyik legrégebbi magyar pezsgőház a Francois - Törley József reimsi pezsgőmestere alapította Budafokon.

 

Nem csak a borokért, a kilátásért is érdemes feljönniNem csak a borokért, a kilátásért is érdemes feljönni

 

A legjobb panorámás helyek sosem üresek, a külföldiek imádják - nagyon sok idegen szót hallunk fenn a Várban.A legjobb panorámás helyek sosem üresek, a külföldiek imádják - nagyon sok idegen szót hallunk fenn a Várban.

 

Tócsni: a fiatalúr öt eurót szeretett volna a képért. Nem volt tisztán vicc...Tócsni: a fiatalúr öt eurót szeretett volna a képért. Nem volt tisztán vicc...

 

Fő az önbizalom, nem igaz?Fő az önbizalom, nem igaz?

 

Nem olcsó az étel fenn, cserébe akadnak kreatív és gusztusos falatok is!Nem olcsó az étel fenn, cserébe akadnak kreatív és gusztusos falatok is!

 

Több borvidék szeparáltan, egymás mellett kínálja borátTöbb borvidék szeparáltan, egymás mellett kínálja borát

 

Volt olyan turista, aki az emésztés végtermékére asszociált, neki kedvesen elmagyarázta egy magyar pár, mi is az a juhfarkVolt olyan turista, aki az emésztés végtermékére asszociált, neki kedvesen elmagyarázta egy magyar pár, mi is az a juhfark

 

Nagyon szép címkéket is találtunk Nagyon szép címkéket is találtunk

 

Marylin Monroe kedvence volt a Piper champagne - az évjáratos Essentielbe mi is beleszerettünkMarylin Monroe kedvence volt a Piper champagne - az évjáratos Essentielbe mi is beleszerettünk

 

A fesztivál díszvendége Chile - van standjuk és néha felvonulnakA fesztivál díszvendége Chile - van standjuk és néha felvonulnak

 

Remek standépítészei megoldásokat is láttunkRemek standépítészei megoldásokat is láttunk

 

A jegyhez idén is mindenki poharat kapA jegyhez idén is mindenki poharat kap

 

Az új Kreinbacher Rosé: a legsikeresebb magyar pezsgőház palackban erjesztett tétele. Pinot noir, cseppnyi furmint alkotja, amit kékfrankossal egészítettek ki. Tökéletes minden alkalomra.Az új Kreinbacher Rosé: a legsikeresebb magyar pezsgőház palackban erjesztett tétele. Pinot noir, cseppnyi furmint alkotja, amit kékfrankossal egészítettek ki. Tökéletes minden alkalomra.

 

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.