A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2016. május 5.

Fenállásának 6. évfordulójára a Continental Hotel Budapest és az Araz Étterem elérkezettnek látta az időt, hogy bemutassa konyhafőnökük, Barka Áron és a cukrászatuk által közösen megálmodott tortakülönlegességét.

A tavasz és a nyár mindig igazi zsongást jelent, nemcsak az ARAZ étteremnek, de az étteremnek helyet adó Continental Hotel Budapestnek is, akik ebben az évben ráadásul 6. születésnapjukat is ünneplik. 

Az étterméről és Galéria Kávézójáról méltán híres szálloda cukrászata erre az alkalomra alkotta meg a ház tortáját. Exkluzivitásban nincs hiány, hiszen az ínyenceknek kedvező torta 4 különleges rétegből áll össze.

A recept szuper titkos, de néhány összetevő, mint a levendulás fehércsokoládé ganache, kávés étcsokoládé mousse, vörösáfonya-zselé, macaron bástya nem maradhat említés nélkül.   

A Continental torta április végétől korlátozott számban rendelhető különleges alkalmakra, születésnapokra, eljegyzésekre. 

Érdemes látogatást tenni az egykori Hungária Fürdő helyén álló Galéria Kávézóba és ARAZ étterembe is, mert a glutént nem tartalmazó alapanyagokból készült és diabetikus változatban készülő torta szeletben a helyszínen kóstolható.

Előrendelés és további információ: Tel.: +36 (1) 815-1015
E-mail: araz@araz.hu

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra