Ízvadászat » Magyar ízek

Magyar lángos a vietnami tengerparton

Magyar lángos a vietnami tengerparton

2018.01.20.  | MKO

Egy lángos strandolás közben mindig jól esik. Ez akkor is így van, ha az ember éppen a vietnami tengerparton kirándul. Olvasónk lepett meg minket néhány képpel, hogy mi is megismerjük, milyen az ázsiai ország egyetlen magyar étterme.

Elvira elmondta, hogy ő bizony megörült egy csirkepaprikásnak a pho leves országában is. „A tulajdonos nagyon jó fej, igaz,

anyukám jobban készíti, de kis honvágy enyhítőnek megfelelt.”

Zoltan’s Little Hungary képek alapján hozza a hazai kifőzdék vizualitását, az étlaptól a dekorációig minden megvan a Nha Trangi éttermecskében.

 

A két lángos, a két papirkás, a savanyúság és az üdítők nagyjából 3000 forintba kerültek: „Zoltán azt mesélte, hogy

a 700 ezres városkában 3,5 magyar él

– ő mégis meg tud élni a konyhából. Márciusban lesz egy éve, hogy megnyitott. Igyekszik mindent autentikusan készíteni, bár tejföl nincs az országban, így azt maga próbálja meg előállítani.” – árulta el olvasónk.

 

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.