A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2017. augusztus 2.

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete pályázatot hirdet szakácsok és szakácstanulók részére. Pályázni, annak időtartama alatt, 2017. augusztus 1. és 2017. szeptember 30-közötti időszakban van lehetőség, melyben egy teljes garnitúra munkaruhára (1 db szakácskabát, 1 db nadrág, 1 db kötény) és/vagy Paul Bocuse séfkésre tudnak igényt benyújtani a pályázók.

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének tagjaiból és a támogató cégek általi megfigyelőkből álló grémium, a szakácsok között 70 db munkaruha garnitúrát, és 45 db séfkést, míg a szakácstanulók között 10 db munkaruha garnitúrát és 5 db séfkést fog odaítélni az általa felállított kritériumok alapján.

A kiírásnak mindenben megfelelő pályázatok benyújtói a pályázatban azonos eséllyel vesznek részt, függetlenül attól, hogy hány éves szakmai rutinnal rendelkeznek. A pályázatban a szakmai elhivatottságot, a motivációt és a szakmai gondolkodást veszik figyelembe, és jutalmazzák.

A pályázatról bővebben a Séfklub weboldalán informálódhat: www.etrendegyesulet.hu/palyazataink

A sikeres pályázatbenyújtás feltételei:

  •     a pályázati adatlap hiánytalan kitöltése
  •     a munkáltatói-, vagy iskolalátogatási igazolás kitöltése és e-mailben való elküldése
  •     egy darab munka közbeni fénykép mellékelten való csatolása


A pályázat nyerteseinek névsorát 2017. október 27-én hozzák nyilvánosságra, melyet egy díjkiosztó rendezvény fog követni, melyen a személyes részvétel a pályázatban vállalt kötelező feladat egyben.

Forrás: www.oldalasmagazin.hu

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra