A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2014. augusztus 15.

Szombat délelőttönként a Kossuth Rádióban hallható Vinkó József Szellem a fazékból című műsora. A Magyar Konyha főszerkesztője mi másról mesélne, mint a gasztronómiáról, az ételek sava-borsáról. A műsor szerkesztője Gellért Gábor.

Vinkó József gasztrotörténetei - hangzik a műsor alcíme. A konyhaművészet, a gasztronómia, az evés-ivás témaköreivel foglalkozó adás minden szombaton fél tízkor kezdődik a Kossuth Rádióban. A műsort meghívott vendégekkel, regény- illetve színdarabrészletekkel színesítik és megszólal az utca hangja is: mit gondolnak az emberek, ki a gourmet és ki a gourmand, ki hogyan készíti el a töltött káposztát vagy milyen húsból süti a rántott húst. A műsor végén Bíró Lajos, a Bock Bisztró séfje mutat be egy-két receptet.

http://ujhangtar.radio.hu/kossuth#!#2014-01-25

Február 1-én 9.30 órakor: Szellem a fazékból. A töltött káposzta

 

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra