Ízvadászat »  Világkonyha

Martha Stewart új területre tévedt

Martha Stewart új területre tévedt

2018.09.13.  | Orbán Szilvia

Stewart neve mellé számos titulust illeszthetünk: tévés személyiség, szerző, szakács, üzletasszony – csak hogy néhányat említsünk. Nemrég azonban új vizekre tévedt, és régi barátja, a rapper Snoop Dogg bevezette őt egy másik világba.

Martha Stewart, a hip-hop énekes… még szoknunk kell a gondolatot, pedig megtörtént. A tévés és a rapper közös, a VH1 csatornán futó szériája (Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party) szeptember eleji részének beharangozójában mutattak először néhány másodpercet a nem mindennapi produkcióból, ahol Martha – a T-Pain nevű zenésszel kiegészülve - „énekelve” dobott össze egy emberes szendvicset.

T-Pain, aki az autotune igazi mestere – ahogyan Snoop is bemutatta – a műsor vendégeként volt jelen a felvételen, ahol éppen Stewart pakolta össze egyik kedvencét. Snoop Dogg egyszer csak felvetette, hogy ezt az alkalmat vétek lenne kihagyni, és megkérte a tévést, kezdjen mesélni a szendvicsről. Azonnal jött is a ritmus, Martha beszéde pedig egy tipikus, autotune-os dallá változott.

Enyhe Cher utánérzés lila salátáról, orosz öntetről és zöld paradicsomról, íme:

Martha Stewart és Snoop Dogg valószínűtlen társulása még 2008-ban kezdődött, amikor a hírhedt rapper néhányszor feltűnt a Martha című életmód műsorban, írja a FoodAndWine.

Később, 2015-ben együtt égették Justin Biebert a Comedy Central népszerű műsorában – valószínűleg ez volt a mostani együttműködés egyik katalizátora. Jelenlegi, közös szériájuk első évada 2016-ban indult a VH1 csatornán.

Úgy látszik, a Stewarttal végzett munka megtette hatását, hiszen a korábban nem épp mintapolgári életviteléről elhíresült rapper mostanában egyre inkább nyit a konyhaművészet felé. Snoop gasztroműsorokban való részvétele mellett saját szakácskönyv (munkacíme: Zsiványból szakács) megjelentetésén is dolgozik, amely várhatóan októberben kerül az amerikai könyvesboltokba.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.