Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Görög saláta

Görög saláta

Bereznay Tamás receptje

2021. június 17.

Hozzávalók

  • 2 db kápia paprika
  • 1 db kígyóuborka
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 25 dkg feta sajt
  • friss oregánó
  • olívaolaj

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, egy tálban elrendezzük és meglocsoljuk olívaolajjal.
A tetejére tesszük a feta sajtot, és megszórjuk oregánólevelekkel.



kápia paprika , kígyóuborka , lila hagyma , paradicsom , feta sajt , oregánó , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Kéksajtos körte

Kéksajtos körte


Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb


Harcsapaprikás kapros túrógombóccal, mangalicapörccel

Harcsapaprikás kapros túrógombóccal, mangalicapörccel


Különleges harcsapaprikás kapros túrógombóccal és ropogós mangalicapörccel – igazi magyar ízvilág modern köntö
Szerző: Pataky Péter
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Vendégváró zellerleves rántott malachússal és sültpaprika-chutney-val

Vendégváró zellerleves rántott malachússal és sültpaprika-chutney-val


Szerző: Forster Zoltán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Avokádó, uborka, joghurt

Avokádó, uborka, joghurt


Pár perc alatt elkészíthető a zseniálisan merész, könnyű leves.
Szerző: Krausz Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Májusi epersaláta fahéjas kekszen, joghurtkrémmel, fűszerekkel

Májusi epersaláta fahéjas kekszen, joghurtkrémmel, fűszerekkel


Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin