Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Görög saláta

Görög saláta

Bereznay Tamás receptje

2021. június 17.

Hozzávalók

  • 2 db kápia paprika
  • 1 db kígyóuborka
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 25 dkg feta sajt
  • friss oregánó
  • olívaolaj

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, egy tálban elrendezzük és meglocsoljuk olívaolajjal.
A tetejére tesszük a feta sajtot, és megszórjuk oregánólevelekkel.



kápia paprika , kígyóuborka , lila hagyma , paradicsom , feta sajt , oregánó , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Kakaós maceszpalacsinta (Édes chremzli)

Kakaós maceszpalacsinta (Édes chremzli)


Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Rumos vagy Konyakos meggy

Rumos vagy Konyakos meggy


Nincsen tisztességes spájz rumosmeggy nélkül!
Szerző: Májer Erika a debreceni Jardin Cukrászda tulajdonosa
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb


Korianderes sárgarépaleves misóval

Korianderes sárgarépaleves misóval


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Gombás, füstölt húsos töltött káposzta

Gombás, füstölt húsos töltött káposzta


Kárpátalján a töltelékbe sok helyen nem tesznek pirospaprikát.
Szerző: Az ételt Varju Viktor készítette, Vidnyánszky Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Karácsonyi narancsos csokoládéfelfújt

Karácsonyi narancsos csokoládéfelfújt


Szerző: Gullner Gergő
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin