Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Görög saláta

Görög saláta

Bereznay Tamás receptje

2021. június 17.

Hozzávalók

  • 2 db kápia paprika
  • 1 db kígyóuborka
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 25 dkg feta sajt
  • friss oregánó
  • olívaolaj

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, egy tálban elrendezzük és meglocsoljuk olívaolajjal.
A tetejére tesszük a feta sajtot, és megszórjuk oregánólevelekkel.



kápia paprika , kígyóuborka , lila hagyma , paradicsom , feta sajt , oregánó , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Négy kóstoló Hokkaido tökből

Négy kóstoló Hokkaido tökből


Tegyük változatosabbá a tápláló, ám önmagában kissé egyhangú táplálékot!
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű


Bíró Lajos piaci fasírtja

Bíró Lajos piaci fasírtja


Szerző: Bíró Lajos
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Madártej

Madártej


Szerző: Macsinka János
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű


Spenótsaláta sült kecskesajttal, almával, rebarbarával és dióval

Spenótsaláta sült kecskesajttal, almával, rebarbarával és dióval


Szerző: Nagy Róbert
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű


Hízott kacsamáj eperrel és rebarbarával

Hízott kacsamáj eperrel és rebarbarával


Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin