Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Görög saláta

Görög saláta

Bereznay Tamás receptje

2021. június 17.

Hozzávalók

  • 2 db kápia paprika
  • 1 db kígyóuborka
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 25 dkg feta sajt
  • friss oregánó
  • olívaolaj

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, egy tálban elrendezzük és meglocsoljuk olívaolajjal.
A tetejére tesszük a feta sajtot, és megszórjuk oregánólevelekkel.



kápia paprika , kígyóuborka , lila hagyma , paradicsom , feta sajt , oregánó , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Sertésoldalas faszéngrillen uborkasalátával

Sertésoldalas faszéngrillen uborkasalátával


Zseniális grillfogás.
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Sóban párolt tengeri süllő blansírozott zöldségekkel, kapros vajjal

Sóban párolt tengeri süllő blansírozott zöldségekkel, kapros vajjal


Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Hátszín, fokhagymás zeller, tótbab

Hátszín, fokhagymás zeller, tótbab


Szerző: Sobják Mátyás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Kacsamell, fekete rizs, sárgabarack, levendula

Kacsamell, fekete rizs, sárgabarack, levendula


Szerző: Zakar Kata
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Szivarfüstben érlelt szűzpecsenye borjúlábduóval, hagymalekvárral

Szivarfüstben érlelt szűzpecsenye borjúlábduóval, hagymalekvárral


Szerző: Jászai Tibor
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin