Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Görög saláta

Görög saláta

Bereznay Tamás receptje

2021. június 17.

Hozzávalók

  • 2 db kápia paprika
  • 1 db kígyóuborka
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 25 dkg feta sajt
  • friss oregánó
  • olívaolaj

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, egy tálban elrendezzük és meglocsoljuk olívaolajjal.
A tetejére tesszük a feta sajtot, és megszórjuk oregánólevelekkel.



kápia paprika , kígyóuborka , lila hagyma , paradicsom , feta sajt , oregánó , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Kenyérbe (cannolo) töltött tengeri sügér ropogósan

Kenyérbe (cannolo) töltött tengeri sügér ropogósan


Szerző: Rosario Simeoli
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Almás rácsos pite

Almás rácsos pite


A rácsos pitéknek sok változata ismert, leginkább az kerül bele, ami éppen a háznál van.
Szerző: Készítette: Nábelek Zsófia. Bálint Margit (Szirtosváralja)
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Burgonyagombóc (gnocchi) vajban párolt zöldborsóval

Burgonyagombóc (gnocchi) vajban párolt zöldborsóval


Szerző: Segal Viktor
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű


Marhapofa vörösboros mártással, burgonyafánkkal

Marhapofa vörösboros mártással, burgonyafánkkal


Szerző: Szabó Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Erdeigomba-krémleves gyöngyhagymával és konfitált császárhússal

Erdeigomba-krémleves gyöngyhagymával és konfitált császárhússal


Szerző: Patai Lajos
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin