Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Görög saláta

Görög saláta

Bereznay Tamás receptje

2021. június 17.

Hozzávalók

  • 2 db kápia paprika
  • 1 db kígyóuborka
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 25 dkg feta sajt
  • friss oregánó
  • olívaolaj

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, egy tálban elrendezzük és meglocsoljuk olívaolajjal.
A tetejére tesszük a feta sajtot, és megszórjuk oregánólevelekkel.



kápia paprika , kígyóuborka , lila hagyma , paradicsom , feta sajt , oregánó , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Majonézes töltött káposzta

Majonézes töltött káposzta


Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Őszi tál a természet kincseivel

Őszi tál a természet kincseivel


Mangalica-húsgolyó szőlővel, rókagombával és zellerrel
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Spárga eperrel

Spárga eperrel


Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Tejszínes máktorta

Tejszínes máktorta


Szerző: Rosemarie Neuwiesinger
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű


Rakott káposzta

Rakott káposzta


Magyar Elek, az Ínyesmester receptje alapján (1932) készítette el a séf a rakott káposztát.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin