Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Görög saláta

Görög saláta

Bereznay Tamás receptje

2021. június 17.

Hozzávalók

  • 2 db kápia paprika
  • 1 db kígyóuborka
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 25 dkg feta sajt
  • friss oregánó
  • olívaolaj

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, egy tálban elrendezzük és meglocsoljuk olívaolajjal.
A tetejére tesszük a feta sajtot, és megszórjuk oregánólevelekkel.



kápia paprika , kígyóuborka , lila hagyma , paradicsom , feta sajt , oregánó , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Feketegyökér-krémleves zöldségcsipsszel, szőlőmagolajjal

Feketegyökér-krémleves zöldségcsipsszel, szőlőmagolajjal


Szerző: Küronya Márk és Litauszki Zsolt
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz


Csülkös körömpörkölt, kovászolt zöldségek

Csülkös körömpörkölt, kovászolt zöldségek


Szerző: Elek Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Túrógombóc barackkal és mézes tejföllel

Túrógombóc barackkal és mézes tejföllel


Szerző: Patai Lajos
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű


Málnás Opera-szelet

Málnás Opera-szelet


Szerző: Auguszt Ibolya
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz


Mátrai szarvasgerinc citrusos jus-vel, szederrel, édesburgonyával

Mátrai szarvasgerinc citrusos jus-vel, szederrel, édesburgonyával


Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin