Csécsei László és Orcsik Edit receptje
2019. május 6.- 4 szelet gomolya (40 dkg)
- 8 szelet mangalicaszalonna
- szőlőmagolaj
- kisebb fejes saláta
- só, cukor
- mustármag
- tárkony
- zöld paradicsom
- zöldparadicsom-lekvár
- eper
- alma-birsalma ecet

A debreceni Ikon étterem levesét tálaljuk.
Szerző: Thür Ádám
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Ugyanez a recept két rúd bejgli tésztájának felel meg.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Ádám Csaba
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

A vietnámi-francia fúziós étterem, az Opium konyhájából.
Szerző: Az Opium étterem
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű