Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Réti Sebestyén
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kóstoló Kárpátaljáról, Pákozdi Judit–Punykó Mária
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű