Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A szilveszteri büféasztalok sztárja.
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb