Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/13/2018101122624-770x_.jpg?token=3b50b0d5ea0c80b96ed67e4c0470d654)
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Saly Noémi
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
A saját készítésű grillkolbásszal bezsebelhetjük az elismeréseket!
Szerző: Sajben Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz