Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Giorgio Cavicchiolo
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz
Az ünnepek után is jól fog esni ez az édesség!
Szerző: Streit Krisztina – Desszeretlek
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Ferran Adriá
Fogás: tészták
Nehézség: Nehéz
Szerző: Soltész Gábor (Sárga Borház)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz