Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Itt a megszokotthoz képest fordított sorrendben kerülnek a lecsóba a hozzávalók.
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Igazi vendégváró desszert!
Szerző: Móra László
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Májkel Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tefal
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Lőrincz György
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes