Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Varjú Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Csécsei László és Orcsik Edit
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
A St. Hubertus Vérnarancs long drinkként, tonikkal fogyasztva télen-nyáron kellemes koktél.
Szerző: St. Hubertus
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz