Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Macsinka János
Fogás: levesek
Nehézség: Még könnyebb
Szerző: Nábelek (Stella Parks receptje alapján)
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Reszkető Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tombor Nelli
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű