Merczi Gábor receptje
2018. november 13.- 400 g libamáj
- 120 g aranymazsola
- tokaji aszú
- 5 g barna cukor
- 6 g tengeri só
- 10 g frissen tört fehérbors
aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors

Kárpátalján a töltelékbe sok helyen nem tesznek pirospaprikát.
Szerző: Az ételt Varju Viktor készítette, Vidnyánszky Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bindics Imre és Czucz Péter
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Volenter István
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes