Merczi Gábor receptje
2018. november 13.- 400 g libamáj
- 120 g aranymazsola
- tokaji aszú
- 5 g barna cukor
- 6 g tengeri só
- 10 g frissen tört fehérbors

aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Szulló Szabina
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Igazi karácsonyi sütemény, amelynek hagyományos változata csokoládés vajkrémmel készül.
Szerző: Auguszt Ibolya
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű