Merczi Gábor receptje
2018. november 13.- 400 g libamáj
- 120 g aranymazsola
- tokaji aszú
- 5 g barna cukor
- 6 g tengeri só
- 10 g frissen tört fehérbors

aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
aranymazsola , libamáj , tokaji aszú , barna cukor , fehérbors
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Nehéz
Zserbóváltozat: a tésztarétegek közé darált mákot és házi feketeribizli-lekvárt töltünk.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyűjtő Ádám és Somodi Péter, Graefl Major
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: A debreceni Grillakadémia
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz