Receptek

Csirkecombrolád pirított burgonyagombóccal, kókusztejes mangószósszal

Csirkecombrolád pirított burgonyagombóccal, kókusztejes mangószósszal

Tivadar György receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:

  • 4 db csirkecombfilé
  • 2 db pak choi
  • 1 db mangó
  • 3 dl almalé
  • 3 dl kókusztej
  • 2 db csillagánizs
  • 15 dkg rókagomba
  • 60 dkg burgonya
  • 1 db tojás
  • 10 dkg liszt
  • só, bors
  • 1dl olívaolaj

ELKÉSZÍTÉSE:
A kifilézett csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, feltekerjük folpackba, és gyöngyöző vízbe tesszük egy órára, majd lehűtjük. A mangót megpucoljuk, összedaraboljuk és az almalében feltesszük főni. Hozzáadjuk a csillagánizst, 15 perc múlva a kókusztejet is, egyet forralunk rajta, majd kivesszük az ánizst és leturmixoljuk. A burgonyát megfőzzük, és még forrón meghámozzuk, áttörjük, hozzáadjuk a lisztet és a tojást, sóval, borssal összekeverjük. Kis gombócokat formázunk belőle, majd előfőzzük. Tálalás előtt mindent megpirítunk, a csirkecombtekercset, a gombákat, a pak choit és a burgonyagombócokat is.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.