Zakar Kata receptje
2018. június 18.- 1 db kacsamell
- 20 dkg fekete rizs
- 2 db sárgabarack
- levendula
- földimogyoró
- cickafark
fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Soltész Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A gesztenye igazi téli alapanyag.
Szerző: Kun Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A püspökkenyér igazi karácsonyi csemege, és igazán nem bonyolult elkészíteni.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű