Nábelek Zsófia receptje
2019. május 22.- 100 g zabpehely
- 50 g kókuszcukor (vagy barna cukor)
- 100 g vaj
- 75 g liszt
- 3 szál rebarbara
- 200 g eper
- 1 db citrom héja
- 2 ek cukor
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/08/Rebarbaras-morzsasuti-770x_.jpg?token=47f60c1ce328f7a289f7fb5047aab67e)
citrom , eper , zabpehely , rebarbara , kókuszcukor , vaj , liszt
citrom , eper , zabpehely , rebarbara , kókuszcukor , vaj , liszt
Szerző: Fekete Antonio
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Algyői Halászcsárda
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!