A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Rókagombás tagliatelle

Árkosi Erika receptje

2020. július 16.
  • 20 dkg rókagomba
  • 50 dkg tagliatelle
  • 1 fej vöröshagyma finomra vágva
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 szár angolzeller finomra vágva
  • 1 dl fehérbor
  • 1 dl tejszín
  • 4 dl csirkealaplé
  • 5 dkg vaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • só, bors, olívaolaj

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
Bő sós vízben al dente állagúra főzzük a tésztát. Olajon megdinszteljük a hagymát, fokhagymát, zellerszárat, majd rádobjuk a rókagombát. 3 percig pirítjuk. Ráöntjük a fehérbort, és elforraljuk. Amikor elfőtt, felöntjük az alaplével és a tejszínnel. 5 percig főzzük, sózzuk, borsozzuk, rádobjuk a vajat és a petrezselymet, majd a tésztával összeforgatjuk.




rókagomba , tagliatelle , vöröshagyma , fokhagyma , angolzeller , csirkealaplé , száraz fehérbor , tejszín , vaj , petrezselyem , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra