Segal Viktor receptje
2020. augusztus 7.- 1 db pomelo megtisztítva, cikkelyekre szedve
- 5 db közepes méretű salotta hagyma 1/2 cm-es karikákra vágva
- 4 gerezd fokhagyma vékony szeletekre vágva
- 10 dkg sózatlan földimogyoró száraz serpenyőben megpirítva
- 2 ek olívaolaj
- só, bors
SÜLT CSIRKECOMB
HOZZÁVALÓK:
- 4 db bőrös csirkefelsőcomb-filé
- 2 ek semleges olaj a sütéshez
- 1 tk friss kakukkfű
- só, bors
A pomelót elkeverjük a mogyoróval és a sült hagymával, sózzuk, borsozzuk, és a csirkecomb mellé halmozzuk a tányérra.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/08/05/Salotta-hagymas-pomelo-salata--770x_.jpg?token=f06fc202cfc2f73244b6d8e08a75e6b5)
pomelo , salotta , fokhagyma , földimogyoró , olívaolaj , csirkefelsőcomb-filé , kakukkfű , olaj