A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Hírek

Magyar Konyha

2016. május 11.

Az sem semmi, hogy a tálakat a legjobb magyar séfek viszik és mutatják be a nemzetközi zsűrinek. Sárközy Ákos most a horvát hústálat mutatja be, amely egy hatalmas levél alakú tálcára került.

Tálalták a magyar haltányért is. A magyar haltányéron:

Enyhén sózott kecsege és langoustine, savanyított medvehagyma maggal és barna vajjal.

Ropogós fésűkagyló tepertővel.

Savanyú uborka aromás fűszernövényekkel.

Sárga retek mustármaggal.

Virágos tortácska karfiollal és kaviárral.

Majonézes osztriga lé.

Kagylólé Magyar habzóborral.

Krémes tavaszi zöldségek.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra