A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Hírek

Magyar Konyha

2012. július 4.

Megjelent a Braun első vezeték nélküli kézi mixere. Ergonomikus kivitelének és a vágóeszközök széles választékának köszönhetően sosem volt könnyebb kedvenc receptjeinek elkészítése.

A Braun Multiquick 7 nagy előnye, hogy nem kell a forró edényt a konnektorhoz cipelni, vagy mindent leverve a mixert a tűzhelyhez vinni, hanem vezeték nélkül bárhol lehet használni. A vezeték nélküli megoldás nem jelenti azt, hogy a teljesítmény terén kompromisszumot kellene kötni. Az ultraerős penge, a mixer fej egyedülálló kialakítása és a fejlett motortechnológia biztosítja, hogy ön a legjobb eredményt kapja.

A nők napirendjének még mindig nagyon fontos és gyakran kihívást jelentő része, hogy finom, változatos és egészséges ételeket készítsenek családjuknak. A Braun által készített kutatás szerint a megkérdezettek 86%-a egyetértett azzal, mindennél fontosabb, hogy lássák, az általuk készített ételeket mások örömmel és elégedetten fogyasztják el. 10-ből 8-an magának az ételkészítésnek a folyamatát is kellemesen eltöltött időnek tekintik.

Az európai kutatás néhány érdekes és elgondolkodtató tényt is feltárt. A megkérdezettek túlnyomó többsége (átlagosan 88%) szeretné változatosabbá tenni az általa készített ételek listáját, de mindeközben a válaszadóknak csak negyede érzi úgy, túl gyakran kerül ugyanazok az ételek a család asztalára.

 A nők tudatosan választanak recepteket, illetve válogatnak a hozzávalók között a boltban vagy a piacon. A termékek és összetevők származási helye és energia értéke egyre fontosabb, a vegyszerekkel kezelt zöldségeket és gyümölcsöket pedig igyekeznek elkerülni, főleg ott, ahol kisgyermek is van a családban. Az egészséges egyensúly megtartása az élelmiszer csoportok között - zsírok és olajok, húsok, magvak, tejtermékek - kihívást jelent, különösen, ha az édesanyák kevés időt tudnak a konyhában tölteni, és nincs segítségükre egy sor recept, melyekkel napról napra változatossá tennék a menüt.

 A Braun összefogott Marc Fosh séffel, aki Európa egyik legizgalmasabb és legkreatívabb szakács tehetsége. Abban nyújtanak segítséget, hogy az otthon felszolgált ételek készítése és tálalása változatosabb legyen, még akkor is, ha az egyébként szokásos alapanyagokat használják fel. Együtt megalkották azt a receptgyűjteményt, amely lehetővé teszi, hogy a mindennapi étkezésbe bárki könnyedén belevigyen egy kis csavart a Braun Multiquick botmixereit használva, melynek eredményeként étvágygerjesztő ételek kerülnek a család elé.

March Fosh receptjei angol nyelven elérhetők a www.braun.com weboldalon.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra