Ízvadászat »  Világkonyha

Kerti sütés, így dolgoznak a profik

Kerti sütés, így dolgoznak a profik

2019.08.01.  | MKO

Imádjuk a szabadtéri sütögetést, de néha úgy tűnik a kerti grillel meg a bográccsal csak a futottak még kategóriában indulhatunk. Indiában szintet emeltek: ha nem is utánozzuk őket, megnézni érdemes.

Nagypapi nem viccel – sem az mennyiség, sem a fűszerezés nem mindennapi. A legkomolyabb azonban az, hogy a hőkezeléshez a teret a friss, nedves bambusz adja.

A csirkét betömködik, levelekkel lezárják,

alágyújtanak és nemsokára már falatozhatnak is.

Bámulatos, muszáj lesz bambuszt ültetni a kert végébe, hogy a bongolu módszert itthon is űzhessük.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.