Ízvadászat »  Világkonyha

Nagy kés, nagy húsok, óriási ízek

Nagy kés, nagy húsok, óriási ízek

2019.08.13.  | Zirig Árpád, kép: Almazan Kitchen facebook

Külön kaszt a szabadban sütögetőké: őket nem a gépcentrikus modern gasztronómia, hanem a direkt hőközlés, a parázs, a tűz és a szálló illatok varázsolják el.

Az első lépés talán a kerti grill meg a bogrács, azonban akit beszippant a műfaj, hamar azon kapja magát, hogy csak azért kívánkozik ki a zöldbe, hogy ott álljon neki valami hatásos ételnek.

A youtube számos ilyen megszállott videóját feldobja, de a stílus egyik legnagyobb ásza az Almazan Kitchen: nagy kés, nagy láng, nagy adagok – nincs mellébeszélés, nincs kapkodás sem. Sőt, duma sincs és a szereplők az arcukat sem mutatják, mert náluk minden az alapanyagról és a hagyományos technológiákról szól.

Ha szeretik a gyomrukat és pár remek percre vágynak, kövessék csatornájukat. Gyakran frissítenek, mindegyik anyaguk profi, sőt, a legtöbb odahaza is kipróbálható!


Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.