A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Hírek

Magyar Konyha

2019. július 17.

Egy Lil Nas X nevű rapper Panini című dalának remix változatához szeretné megnyerni a szabadszájú brit séfet, Ramsay-t – de vajon mit szól ehhez Guy Fieri?

Fieri még június elején a Twitteren ajánlkozott a Billboard Hot 100-as listáját hetekig vezető Old Town Road című Lil Nas X nóta remixére:
Úgy tűnt, hogy a dologban a rapper is benne van, és – Fierivel kiegészülve – a Flavortown Road hamarosan el is készülhet.Aztán valami történt, mert ezt a projektet inkább jegelték, és egy új dalon, a Panini nevezetűn kezdtek el dolgozni. Fieri ebbe is láthatóan beleadott mindent, még borítótervet is készített:

De hol a lojalitás? Lil Nas X ugyanis a jelek szerint dobta Fierit: arról kezdett posztolgatni, hogy a Paninivel kapcsolatban inkább Gordon Ramsay-t hívná alkotótársul. Az ötlet pedig felkeltette a brit konyhafőnök kíváncsiságát is:

Lehet, hogy eredetileg csak tréfának indult, mindenesetre az internetezők ráharaptak a dologra. Sorra érkeztek a lelkes hozzászólások, amik a kollaboráció tényleges megvalósulásáért kampányoltak;

sőt, még a MasterChef Junior hivatalos Twitter-oldala is támogatta a felvetést, legalábbis erről tanúskodtak a hozzászólásként csatolt, tapsoló emojik.

Az mindenesetre érdekes, hogy a számtalan hozzászólás között egy sem akadt, ami hiányolná a projektből az ötletgazda Fierit, veti fel a Delish újságírója, aki együttérzéséről biztosítja „Flavortown csúnyán elárult polgármesterét”.

várva várt találkozó néhány nap múlva létre is jött:

a húszéves rapper és az ötvenes évei elején járó, szabadszájú séf végül Londonban futottak össze, de nem remixet, hanem igazi paninit készítettek Ramsay egyik városi éttermében, a Lucky Catben.

A közös szendvicskészítésre azután került sor, hogy Gordon Ramsay – 10 millió Twitter-követőjét ünneplő – bejegyzése alá a zenész ismét megjegyzést írt:

„Tanítsd meg nekem, hogy készíted a paninit, amíg én is Londonban vagyok” – írta.
A válasz nem sokat késlekedett, Ramsay csak annyit válaszolt: „Mondd, melyik nap.”

A találkozásról készült egy videó is: