M.O.
2014. augusztus 15.A Bocuse d’Or magyarországi döntője alatt egy szenzációs hír járt körbe: A Borkonyha, Sárközi Ákos konyhája megkapta a Michelin-csillagot.
A Bocuse d'Or magyarországi döntőjét március 12-én rendezték meg a Hungexpo A pavilonjában. A reggel 8.00 órától tartó verseny eredményhirdetése délután 15.00 órakor kezdődött.
A legszebb tálalás díját Daniel O'Shea az Alabárdos Étterem sous-chef-je kapta.
A legszebb haltányér Molnár Gáboré volt.
3. helyezett: Győrffy Árpád az Aranykaviár Étterem chef-je.
2. helyezett: Daniel O'Shea az Alabárdos Étterem sous-chef-je.
2014 magyarországi Bocuse d'Or döntő nyertese Molnár Gábor, a müncheni Geisel's Vinothek szakácsa.
Molnár Gábor képviselheti Magyarországot 2014. májusában, a Stockholmban megrendezésre kerülő európai Bocuse d'Or versenyen.