A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

M.O.

2014. augusztus 15.

A Bocuse d’Or magyarországi döntője alatt egy szenzációs hír járt körbe: A Borkonyha, Sárközi Ákos konyhája megkapta a Michelin-csillagot.

A Bocuse d'Or magyarországi döntőjét március 12-én rendezték meg a Hungexpo A pavilonjában.  A reggel 8.00 órától tartó verseny eredményhirdetése délután 15.00 órakor kezdődött.

A legszebb tálalás díját Daniel O'Shea az Alabárdos Étterem sous-chef-je kapta.

A legszebb haltányér Molnár Gáboré volt. 

3. helyezett: Győrffy Árpád az Aranykaviár Étterem chef-je.

2. helyezett: Daniel O'Shea az Alabárdos Étterem sous-chef-je.

2014 magyarországi Bocuse d'Or döntő nyertese Molnár Gábor, a müncheni Geisel's Vinothek szakácsa.

Molnár Gábor képviselheti Magyarországot 2014. májusában, a Stockholmban megrendezésre kerülő európai Bocuse d'Or versenyen.

 

 

 

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra