Hírek

Kitzinger Szonja

2024. január 31.

Megjelent az idei év első lapszáma, melyben három új rovattal kedveskedünk olvasóinknak. Lássuk, melyek ezek.


Hisszük, hogy időnként új ízeket, új színeket is be kell hozni egy lapba, ezért a 2024-es évben új rovatokkal érkezünk.

Az egyik – szerintünk remek – igazolásunk 2024-re Szabi, a pék, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a Covid idején megtanította az országot kenyeret sütni. Nos, elérkezett az idő, hogy szintet lépjünk és új dolgokat tanuljunk tőle. Szabi látványpékségét hónapról hónapra megnyitjuk, hogy az otthon sütők tudását új szintre emeljük. Követjük a szezonalitást, az ünnepeket, és sütünk olykor csak a saját örömünkre. Tartsanak velünk az egész éven átívelő kalandban!




Száraz Zsuzsanna, régi-új szerzőnk a növényi alapú táplálkozás világába vezeti be az olvasót. Receptjei személyesek, leírásuk rendhagyó. Miközben magyaráz, alapanyag-használatot indokol, technikákat tanít, mint egy jó barátnő. Teszi mindezt a saját konyhájában, amitől még családiasabb lesz a hangulat. 




Gasztroséták címet viselő rovatunkban sétálunk és eszünk. Első alkalommal a Népszínház utca gasztrokínálatát térképezzük fel. És mivel mozgásban vagyunk, a lelkiismeretünk is megnyugodhat, hiszen a bevitt kalóriákat valamelyest ledolgozzuk. 



A jó hírünk pedig az, hogy a Magyar Konyha idei első lapszáma már kapható az újságárusoknál!