Augusztus 29-30. között a tudatos, bio életmódot követő kürtőskalács rajongóknak kedvez a Vitéz Kürtős csapata
„Mivel idén az egészségügyi helyzet nem teszi lehetővé, hogy megszervezzük az októberi Kürtőskalács Fesztivált, az az ötletünk támadt, hogy augusztustól, októberig házhoz hozzuk a Fesztivál ínyenc attrakcióit.
Hétvégén a bio kürtőskalácsaink lesznek terítéken, melyeket kizárólag gondosan kiválasztott bio alapanyagokból készítünk. Már hosszú ideje a pásztói malom bio lisztjéből sütjük a kürtőskalácsainkat, innen jött az ötlet, hogy az összes alapanyagot biogazdálkodásból szerezzük be” – mesél a Bio Hétvégéről András Tünde, a Kürtőskalács Fesztivál rendezvényigazgatója.
"Ha szeretnétek egészségtudatosan, kiváló alapanyagokból készülő édességet kóstolni, ami összetevőinek köszönhetően akár egy életmódváltásba is nyugodt szívvel beilleszthető, akkor gyertek el most hétvégén az Édes Mackó kürtőskalács cukrászdába, és csemegézzetek a különféle ízesítésű kürtőskalácsaink közül.
A tematikus hétvégék természetesen folytatódnak, ugyanis
"Sőt, a Kürtőskalács Fesztivál hangulatát megidézve október 9-11. között extra meglepetéssel is készülünk" - zárja mosolyogva Tünde.
Tervezett tematikus hétvégék:
- Augusztus 29-30: Bio Hétvége
- Szeptember 5-6: GM és TM Hétvége
- Szeptember 12-13: Vegán Hétvége
- Szeptember 19-20: Ínyencségek Hétvégéje
- Szeptember 26-27: Különleges Ízek Hétvégéje
- Október 3-4: GM és TM Hétvége
- Október 9-10-11: Meglepetés Kürtőskalács Happening
A tematikus hétvégék részletei az alábbi oldalalakon érhetőek el:
https://www.vitezkurtos.hu/magyar