Főzőiskola

Magyar Konyha

2022. szeptember 29.

Az iskolakezdéskor mindig megfogadjuk, hogy most aztán tényleg könnyedebb léptekkel haladunk majd előre. Annyiszor fogtunk már bele. De hányszor sikerült is az életmódváltás? Ebben az évben a Tefal márkával viszont biztosra mehetünk.


Ehhez segítő kezet, pontosabban konyhai segítőt ad nekünk a Tefal Easy Fry Grill & Steam nevű termékével. Egy multifunkcionális készüléket, amely segít a helyes étkezési szokások kialakításában, ráadásul időt spórol nekünk, amit a mozgásnak szentelhetünk.


A forrólevegős sütő, grillezés és a párolás lehetőségét adja egyetlen kompakt készülékben! Az Easy Fry Grill & Steam FW2018 gyakorlatilag bármilyen hozzávalóval megbirkózik és a hagyományos készülékekhez képest töredék idő alatt, kevesebb kalóriával finomabbá varázsolja az ételt!


A forrólevegős sütő kevés olajjal vagy anélkül készít sültkrumplit, csirkefalatkákat, sülthúst, halat vagy grillezett zöldségeket. Aki egészségesen étkezik, annak elengedhetetlen egy jó párolóedény, ám ezzel az eszközzel ezt is megkapjuk. Főzhetünk 7 automatikus program segítségével, hovatovább elkészíthetjük a digitális szakácskönyv 30 inspiráló receptjét.
Az Extra Crisp Lid technológiával történő sütés, a grillezés és a párolás is megfelel a legigényesebb szakácsok elvárásainak. Ugyanakkor, mint minden Tefal készülék, intuitív vezérlésének köszönhetően azok is gyorsan és egyszerűen tudnak egészséges és jó ételeket főzni, akik nem minden idejüket szeretnék a konyhában tölteni. A készüléket nem kell előmelegíteni, a program beállításának pillanatától kezdve főz, amivel időt és energiát takarít meg. Térfogatának köszönhetően egy nagy családot is jóllakat, kompakt kialakításának köszönhetően ugyanakkor nem foglal sok helyet.


2016 és 2019 között a Tefal részt vett a Co-ok2Health klinikai vizsgálatban, amely megerősítette, hogy a Tefal készülékek használata hosszú távon javítja az étkezési szokásokat. A tanulmány többek között egy egészséges és fenntartható receptlistát is eredményezett, amely a hasznos összetevők (hüvelyesek, gyümölcsök, zöldségek) mennyiségének növelésével, az állati fehérje, a zsír és a só csökkentésével készült. A digitális szakácskönyv, amely az új Easy Fry Grill & Steam része, szintén ebből a listából merít. (X)


A termék ajánlott fogyasztói ára: 68 990 HUF

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra