Hírek

MKO

2020. augusztus 4.

Roadster , magazin , kaland , utazás

Egy magazin, amely hisz abban, hogy kütyüvezérelt világunkból nem veszett még ki az albumszerű magazinok értéke. Elkészült a Roadster magazin harmadik száma.

A magazin százhetven oldalon mesél friss, színes és energiával teli történeteket, bemutatkozik Szlovénia: bájos ország, amely mindenkinek sokat ígér és ezeket be is tartja. A zord vadság és az alpesi nyugalom találkozik a Júliai-Alpoknál, ahol a túrázástól a vadvízi evezésig megannyi izgalommal adhatjuk meg a bizonyos első szikrát. Kiderül, mit lehet még csinálni a cseppnyi országban és nem mellékesen meginterjúvolták Ana Rošt, a két Michelin-csillagos Hisa Franko étterem séfjét.


Az olvasók megismerkedhetnek a magyarok által kitalált Beyond the Standarddal, ami olyat ad, amit semmilyen más, kalandturizmussal foglalkozó társaság sem tud. A magazin készítői Koppenhágában találkoztak René Redzepivel, a világ legjobb éttermének többszörösen megválasztott Noma séfjével. Bemutatják, milyen a legszebb balatoni vitorlás fedélzete, kiderül, milyen egy tökéletes nap Firenzében és az is, hogyan alakult az elmúlt félév Sándor Szandrának, a Nanushka alapítójának. Grecsó Krisztián Budapestről, Cserna-Szabó András pedig a kedvenc nyári ételeiről írt a magazinba.


A harmadik szám legerősebb pillanatainak egyike Tombor Zoltán és Nyáry Krisztián kollaborációja. A fotós és az író képekkel illusztrált naplóban mondja el, milyen volt az elmúlt hónapokban megélni a lakásba szorulás olykor idegőrlő, monoton, és nehéz pillanatait.