Hírek

S. N.

2020. december 10.

netpincér

Netpincér Market néven új szolgáltatás indul: félórás kiszállítást vállalnak reggel 8 és este 11 között.

A gyorskereskedelemben szerzett tapasztalatára építve indítja el új szolgáltatását hazánk egyik kedvelt házhoz szállító cége. A NetPincér market segítségével akár 30 percen belül házhoz rendelhetünk alapvető élelmiszereket és háztartási cikkeket, ráadásul a minimum rendelési érték mindössze 1000 forint. A szolgáltatás első körben tíz budapesti kerületben indult el, de már folyamatban van a kiszállítási kör bővítése más budapesti kerületekre és vidékre is.

Patai Zoltán, a cég ügyvezetője szerint a gyorskereskedelem a vásárlás új generációja, amely mostantól itthon is rengeteg ember mindennapjait fogja megkönnyíteni.

„Évekkel ezelőtt az e-kereskedelem megjelenése újradefiniálta a bevásárlást és a kiszállítási piacot, ám az átlagos kiszállítási idő a legtöbb piaci szereplőnél még mindig több nap, ráadásul a kereskedők többsége a nagyobb mennyiségű rendeléseket ösztönzi.


A gyorskereskedelem mindezt teljesen felülírja: a NetPincér market segítségével a kis mennyiségű rendeléseket is akkor és oda szállítjuk rendkívül rövid idő alatt, ahová és amikor a fogyasztóink kérik.”


Nincs tehát szükség előzetes idősáv-foglalásra és az otthoni várakozást is megspórolhatjuk, hiszen a rendeléseket azonnal kiszállítják, akár 30 percen belül, a vásárló pedig látja az applikáció térképén, hogy éppen merre jár a futár. Első körben alapvető élelmiszerekkel (fagyasztott termékek, tejtermékek, tojás, húsból készült termékek, pékáru, snackek, üdítők, konzervek, mentes és bio termékek), tisztító- és tisztálkodási szerekkel, valamint vitaminokkal indulnak, de folyamatosan bővítik a kínálatot. Videójukban Sárközi Ákos mutatja be a NetPincér market működését.


Az első időszakban ingyen szállítják a megrendelt árut, hogy a vásárlók ki tudják próbálni. Reggel 8 és este 11 között egész nap elérhető a szolgáltatás. A NetPincér anyacége, a csaknem 50 országban piacvezető Delivery Hero külföldi tapasztalatai alapján építkeznek:

Magyarország az első a régióban, ahol ez az innovatív szolgáltatás rögtön több üzletből álló hálózat formájában elindul.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra