Hírek

Magyar Konyha

2023. január 15.

Stjepan Hauser, a Horvátorszában született világhírű csellista Magyarország iránti rajongásáról is ismert. Most a magyar borok iránti szeretetét is megvillantotta becses publikuma előtt, amikor piacra dobta saját nevével fémjelzett borát, melyet a Mad Wine Borászat készített.


Stjepan Hauser a Horvátorszában született, világhírű csellista, a 2CELLOS nevű csellóduó egyik tagja. Ő és a társa, Luka Sulic egyedülálló, rockos stílusukról és a klasszikus zenei darabok újragondolásáról váltak ismertté. 


Hauser úgy véli, ahogy a modern és a klasszikus zene egyaránt megszólaltatható egy hangszeren, mondjuk a csellón, a hagyomány és az innováció ugyanúgy kifejezésre juttatható a legfinomabb borokban. Vágyott arra, hogy ilyen tekintetben is megmutassa magát. Nem, ő még nem borász, saját nevével ellátott borszortimentje megkreálására a Mad Wine-t kérte fel.




A szép kiállítású tételekről azt mondta, ebben a formában legalább bárki romantikus vacsorájának része lehet... A boraihoz készített videóban egy amorosot alakít, de alakításánál jóval lenyűgözőbb a tokaji borvidék, ami a kulisszákat biztosítja. Szortimentjének egyértelmű hozadéka, hogy ezzel vélhetően több borszerető figyelmét fordítja Mád, illetve a furmint felé.



Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra